SE Ranking Lanceert Gratis Online Marketing Marathon: "Hoe krijg je je zaak weer op de rit na de Corona time?"

SE Ranking, een alles-in-één SEO platform, lanceert een antirecessie-marketingmarathon en heeft 5 experts klaar staan ​​om hun initiatief te ondersteunen: Mathijs Kok, Bart van der Meer, Marcel Landeweerd, Nathan Veenstra en Olaf Geysendorpher.
 
SE Ranking Lanceert Gratis Marketing Marathon
SE Ranking Lanceert Gratis Marketing Marathon
AMSTERDAM - April 24, 2020 - PRLog -- De quarantaine heeft ons allemaal geraakt, maar in wanhoop vervallen en onze bedrijven in een recessie laten belanden is geen optie. In plaats daarvan biedt SE Ranking aan om samen een overlevingsplan op te stellen.

Om elke ondernemer, marketeer en bedrijf dat nu verlies heeft te ondersteunen, starten ze een antirecessie-marketingmarathon.

Sprekers:
  • Mathijs Kok - CMO, UnHyped
  • Bart van der Meer - CEO, Klik Proces
  • Marcel Landeweerd - Founder, WebwinkelKeur
  • Nathan Veenstra - SEO specialist, Letterzaken
  • Olaf Geysendorpher - Owner, Proven Context

De webinars worden gemodereerd door Patrick Heijmans, Marketing Specialist & Consultant, vriend en partner van SE Ranking. Patrick is een online marketeer en consultant voor webshops. Door zijn manier van werken kun je meer bezoekers, leads of conversie met je webshop behalen. Daarnaast heeft hij webwinkelcommunity.nl opgezet voor alles over, voor en door webwinkels.

Vijf experts delen hun advies om je aan te passen aan de nieuwe realiteit en om je bedrijf boven water te houden met hulp van een aantal grote marketing tools:
  • De kracht van een sterk merk
  • Zoekintentie
  • Best-practices in webshop optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Van Zoekwoorden naar Slimmere Content

Webinars vinden dagelijks plaats van 27 april tot en met 1 mei. Je hoeft je enkel aan te melden om deel te nemen - er is geen deelnemersbijdrage.

Meld je gewoon aan om mee te doen - er zijn geen deelnamekosten: https://seranking.com/nl/marathon.html


SE Ranking is een cloudgebaseerd platform voor SEO- en online marketingprofessionals dat een complete set tools biedt voor een uitgebreide site-audit, analyse van concurrenten, website-ranking, suggestie en groepering van zoekwoorden, backlink-monitoring, geautomatiseerde professionele rapportage en nog veel meer. Naast standaard SEO-tools biedt het systeem een reeks extra functies, zoals white label en marketingplan, gericht op het naar een geheel nieuw niveau brengen van uw professionele digitale diensten.

End
Email:***@seranking.com Email Verified
Tags:Marketing, Se Ranking, Netherlands, SEO, Sem, Software, Webinar, Free
Industry:Marketing, Software, Education
Location:Amsterdam - Amsterdam - Netherlands
Subject:Events
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share