Business Coach Peter Stip helpt ondernemers in crisis op Goeree-Overflakkee met gratis webinar en advies

Op 15 april a.s. lanceert Peter Stip zijn coachingpraktijk met het webinar '11 Stappen om de Corona-crisis te overleven, en er beter uit te komen' voor alle MKB-ondernemers. Peter is een coach die meer dan 30 jaar ervaring heeft in het bedrijfsleven bij middelgrote en grote bedrijven als Finance Manager en als CEO gedurende de laatste tien jaar. Hij is gecertificeerd business coach bij de internationale franchiseformule ActionCOACH, die al 26 jaar actief is in coaching van MKB-ondernemers.
By: ActionCOACH
 
Peter Stip | ActionCOACH
Peter Stip | ActionCOACH
OUDDORP, Netherlands - April 9, 2020 - PRLog -- In zowel goede als minder goede tijden kan de samenwerking met een business coach ondernemers vooruit helpen. In het webinar zal Peter Stip praktische handvatten geven hoe ondernemers kunnen overleven én hoe zij zich kunnen voorbereiden op de periode ná Corona. Deelname is gratis maar wel graag vooraf aanmelden via deze link.
Om MKB-ondernemers meteen hulp te bieden biedt Peter vijf ondernemers per week een gratis crisis coaching gesprek aan

Peter Stip is franchisepartner van ActionCOACH, een wereldwijd netwerk van bijna 1000 coaches in meer dan 70 landen die gespecialiseerd is het verbeteren van MKB-bedrijven door coaching van de ondernemer en zijn team. Peter Stip ziet veel kansen voor business coaching in Zeeland en Zuid Holland: "Met name het midden- en kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over het 'runnen' van een onderneming. ActionCOACH kan deze bedrijven helpen te professionaliseren en winstgevend te groeien. Ik heb een 'hand on' mentaliteit en ben analytisch en strategisch".

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaat gericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt.

Contact
ActionCOACH Peter Stip
peterstip@actioncoach.com
06-40779352

Photo:
https://www.prlog.org/12816563/1
End
Email:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:Business Coaching, MKB coaching, Ondernemerscoaching
Industry:Business
Location:Ouddorp - Zuid Holland - Netherlands
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share