Ce spun romanii care au incercat deja laptopurile Asus ZenBook Duo, cu doua ecrane

Una dintre marile inovații aduse de Asus în ultima vreme este gama de laptopuri ZenBook Duo, cu două ecrane. Al doilea ecran, numit ScreenPad Plus, este situat deasupra tastaturii, iar prin intermediul său se mărește ecranului principal.
By: emag
 
BUCURESTI, Romania - March 12, 2020 - PRLog -- Ecranul suplimentar completează atât ecranul principal al laptopului, cât și tastatura, tocmai grație faptului că este unul tactil. Imaginează-ți acest al doilea ecran ca un smartphone lung, întors la orizontală și integrat în carcasă, între ecranul principal și tastatură.

Deja o mulțime de modele din gama Asus ZenBook Duo sunt disponibile și la eMAG!
Există ZenBook-uri Duo la diferite niveluri de preț, de la ZenBook Duo la ZenBook PRO Duo, cu prețuri pornind de la circa 5000 de lei până la cele peste 15.000. Evident, specificațiile și performanțele diferă. Să vedem, pentru început, un ASUS Zenbook Duo simplu, modelul UX481FL cu procesor Intel® Core™ i5. Ce spun cei care l-au încercat?

„Este un laptop perfect pentru un user nomal: filme, editare video, foto. Nu cred ca se preteaza la jocuri si nici nu am incercat. Partea cea mai placuta este ca vine cu pachet complet: are pen, o husa frumoasa de transport (piele ceva) si un stand care se lipeste sub el ca sa incline laptopul in pozitie perfecta de tastat si utilizat screen-pad-ul. Ambele ecrane redau culorile placut si este o reala placere sa lucrezi cu cel de-al 2-lea display. Este ideea pe care Apple isi doreseste sa o fi avut in loc de bara aia mica si nefolositoare. Il recomand din toata inima", spune un utilizator.

Nici varianta PRO, Asus Zenbook Pro Duo UX581GV de la emag: https://www.emag.ro/search/zenbook cu procesor Intel® Core™ i7, nu se lasă mai prejos, deși este, într-adevăr, într-o gamă superioară de preț.

„O bijuterie la superlativ", scrie Goro, un utilizator care a cumpărat acest laptop în septembrie 2019.

„Astept minunatia asta cu banii pusi deoparte de cand a fost anuntat. Este tot ce mi-am dorit vreodata, ba chiar mai mult de atat si indraznesc sa cred ca depaseste asteptarile oricarui utilizator. Fiind un Zenbook Pro, este destinat cu precadere productivitatii si creatiei, dar configuratia il recomanda de fapt pentru orice tip de activitate, de la banal continut de divertisment, la jocuri sau editare foto. Procesorul Core i7 cu care este dotat nu este varf de gama, dar este arhi-suficient pentru orice scenariu de utilizare", a scris un utilizator.

Tu ce mai aștepți să-ți iei un Asus ZenBook Duo?

Contact
emag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Asus Zenbook
Industry:Technology
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share