Maini Sorrin laulut Rock on Neon Radion Top 1000 Songs Of All Time kirjassa Yhdysvalloissa

Radioasemalla on valittavana noin 50 000 biisiä. Maini Sorrin laulut luokiteltiin käytettävissä olevan musiikin parhaaseen 2 prosenttiin. Rock on Neon soittaa musiikkia valtavirta-artisteilta ja indie-artisteilta.
 
UPPSALA, Sweden - Nov. 21, 2019 - PRLog -- Kirja rankkasi radioaseman 1000 suosituinta kappaletta kautta aikojen. Rock on Neon Radion motto on "muutamat, jotka tunnistat, muutamat, joista olet tuskin kuullut",  mikä on lainaus The Kinksin kappaleesta "Celluloid Heroes", jonka tekijä on Ray Davies.

Maini Sorrin biisit ovat kirjassa mm. seuraavien artistien joukossa: The Beatles, The Rolling Stones, Simon & Garfunkel, David Bowie, Prince, U2, The Pretenders, Red Hot Chili Peppers, Green Day, Dido, Coldplay ja Adele.

Mainin laulut kirjassa ovat Please Go Away ja Someday. Please Go Away on Maini Sorrin ja amerikkalaisen räppääjän Magneto Dayon When Two Worlds Meet-albumilta. Espanjalaisella listalla menestynyt pop-ballaadi Someday on Mainin Someday Vol. 3-kokoelmalevyn nimikappale.

Bändissä soittaa Jaakko Viitala, joka on myös sovittanut molemmat laulut. Please Go Away-biisissä soittaa myös Erik Nyström. Please Go Away:n sanoituksen on tehnyt Gary Cornman ja Somedayn on sanoittanut Mikko Anttila ja Barbara Helsingius.

Maini Sorri on ruotsinsuomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on julkaissut 29 levyä pop-, rock-, dance- ja electronica-kategorioissa. Magneto Dayo on hiphop/räppiartisti, joka on kirjoittanut biisejä monille kuuluisille amerikkalaisille huippuartisteille.

Lue Maini Sorrista hänen kotisivullaan: http://mainisorri.com/wordpress

Lue Magneto Dayosta hänen wiki-sivullaan: https://en.wikipedia.org/wiki/Magneto_Dayo

Contact
Maini Sorri
***@mainisorri.com
End
Source: » Follow
Email:***@mainisorri.com Email Verified
Tags:Music
Industry:Music
Location:Uppsala - Uppland - Sweden
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Maini Sorris music PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share