Cum alegi piesele moto cele mai bune in functie de motocicleta pe care o detii

Orice posesor al unei motociclete isi doreste ca aceasta sa fie performanta, sa nu fie nevoit sa o repare des, iar piesele sa fie cat mai rezistente.
By: Unimotors
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
Piese Moto

Industry:
Automotive

Location:
Rm Valcea - Valcea - Romania

RM VALCEA, Romania - Sept. 25, 2019 - PRLog -- Ca sa ai parte de piese de motocicleta care sa tina cat mai mult in timp si sa fie de calitate superioara, este important ca acestea sa fie originale, sau cum se spune in industrie – piese OEM.

O piesa originala are intotdeauna mai multe de oferit decat una care nu este produsa de o companie agreata de producatorul de motociclete, in general, fie ca vorbim aici de Suzuki, Yamaha sau alte branduri de succes.

Este bine ca piesele sa respecte toate cerintele producatorului si sa fie construite cu minutiozitate. Atunci cand le cumperi, este important sa stii sa le deosebesti de cele contrafacute.

O piesa care este contrafacuta nu numai ca poate duce la uzura motocicletei, pentru ca nu au performante la fel de bune precum cele originale, insa pot pune in pericol chiar siguranta conducatorului vehiculului pe doua roti. Aceste componente pot duce chiar la aparitia unor defectiuni majore ale motocicletei, ceea ce inseamna reparatii in plus, bani care vor fi cheltuiti din bugetul tau.

Piesele pentru motocicleta ta originale

Piesele originale, precum sunt cele care rezista testului timpului, ele tin exact atat cat specifica producatorul. Au si certificat de garantie, ceea ce inseamna ca daca exista defecte din fabricatie sau piesa s-a defectat inainte de expirarea termenului de garantie, pot fi facute reparatii in service-urile agreate de catre producator. O componenta originala este intotdeauna o alegere ideala, pentru ca nu ai teama si grija ca aceasta se poate strica in orice moment.

Piesele OEM pot fi cumparate de pe internet, din magazinele online gen https://www.unimotors.ro/ sau de la o reprezentanta Suzuki, Yamaha etc. Este intotdeauna ideal sa faci o asemenea alegere, desi acestea vor costa un pic mai mult. Insa iti vei recupera investitia facuta, pentru ca nu va fi nevoie sa repari sau sa inlocuiesti piesa intr-un timp foarte scurt din momentul in care a fost cumparata si montata, asa cum se poate intampla in cazul unei piese contrafacute.

Piesele originale au intotdeauna elemente de siguranta, ele nu vor pica niciodata niciun test.

Contact
Unimotors
***@unimotors.ro
End
Email:***@unimotors.ro
Tags:Piese Moto
Industry:Automotive
Location:Rm Valcea - Valcea - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share