Sfaturi de urmat la amenajarea unui dormitor

Când iti amenajezi apartamentul, o mare atentie trebuie sa o acorzi dormitorului. Este camera in care petrecem cel mai mult timp atunci cand suntem acasa!
By: eMag
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
* Mobila Dormitor

Industry:
* Family

Location:
* Bucharest - Bucharest - Romania

BUCHAREST, Romania - Sept. 23, 2019 - PRLog -- De aceea, am vrea ca dormitorul să fie exact cum ne dorim, pentru a ne furniza relaxarea de care avem nevoie. Și nu discutăm aici doar de mobila dormitor, ci și de multe alte lucruri implicate în amenajarea unei astfel de camere. Câteva sfaturi:

1. Măsoară spațiul și adaptează-te la el

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să măsori și să știi câți metri măsoară dormitorul tău. Ulterior, trebuie să adaptezi mobila dormitor la dimensiunile camerei, pe gustul tău.

2. Patul, întotdeauna în centru

Patul trebuie să fie în centrul camerei, întrucât toată mobila dormitor și tot designul încăperii se raportează la el, elementul principal. Lasă-ți spațiu pe ambele laturi ale patului pentru a te putea mișca în libertate în încăpere.

3. Nu uita de lumină

Iluminarea este de asemenea fundamentală în orice dormitor. Ideal ar fi să beneficiezi de lumină naturală din plin pe toată durata zilei și să folosești lumina artificială doar pe timp de noapte.

4. Caută să obții armonie între accesoriile din cameră

Se întâmplă de multe ori să cumpărăm diverse lucruri, piese de mobilă dormitor sau accesorii separat și ulterior să vedem că nu se prea potrivesc unele cu altele.

5. Optimizează spațiul cu dulapurile

Recomandabil ar fi să situezi dulapurile în colțuri cât mai îndepărtate de ușă. Sau să mizezi pe șifoniere încastrate în perete. Trebuie să ții cont de limitările de spațiu pe care le au majoritatea dormitoarelor și să te adaptezi la situație, de exemplu, cu uși culisante la dulap sau la alte piese de mobilă dormitor.

6. Păstrează ordine în șifonier

Așează-ți hainele pe umerașe și în mod ordonat pe rafturile din șifonier. Dacă ești genul care își ține și pantofii în șifonier, cel mai bine ar fi să cumperi cutii pentru încălțăminte, pentru a le păstra în mod organizat și în condiții optime, fără să se deformeze.

Comanda mobila dormitor prin eMAG Romania - https://www.emag.ro/seturi-mobila/filter/tip-produs-f7144,set-mobila-dormitor-v-3852045/utilizat-pentru-f7197,dormitor-v-3659345/c

7. Fă-ți ordine în sertare

Majoritatea dintre noi aruncăm lucruri de-a valma prin sertare, fără să mai știm ce avem și unde și de care uităm ulterior. Cel mai simplu este să păstrezi ordinea în ele și să știi de fiecare dată ce și unde ai așezat.

Contact
eMAG
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Mobila Dormitor
Industry:Family
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Active Seo Riders News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share