Singer, liderul suprinzator in topul vanzarilor de masini de cusut

Cu siguranță că ai auzit de Singer prin știrile ce implică înșelăciunea. Există un motiv pentru care acest lucru se repetă în mod frecvent: Singer este liderul surprinzător în topul vânzărilor de mașini de cusut.
By: eMag
 
 
masini singer
masini singer
BUCURESTI, Romania - June 18, 2019 - PRLog -- În funcție de sursă, pe diverse site-uri de profil din străinătate, atât din SUA, cât și din Europa, clasamentele celor mai bune mașini de cusut cuprind modele ale producătorilor Singer, Brother, Alfa sau Juki. Însă cel mai bine vândut model, în aproape toate clasamentele, pare să fie Singer 2250.

De peste 150 de ani pe piață, mașinile de cusut Singer sunt garanția calității și a fiabilității. Unele din primele lor mașini de cusut sunt piese de muzeu, care pot costa sume colosale pentru colecționari, la licitații. În prezent, însă, producătorul american fabrică mașini de cusut la fel de bune ca întotdeauna.

Modelul preferat de către majoritatea utilizatorilor, fiind primul în topul vânzărilor în ultimii trei ani și pe site-ul Amazon, este Singer 2250. Este o mașină de cusut cu control electronic, cu 10 programe de bază și cu o viteză de coasere de 1500 de împunsături de ac pe minut. Poate coase drept, dar și în zig-zag, și are un pas reglabil al cusăturii și funcția de surfilare, pe lângă multe alte opțiuni.

Alte modele ale producătorului american Singer prezente în topurile celor mai bine vândute mașini de cusut din lume sunt: Singer Curvy 8770 sau Singer 8280.

Și în România, Singer 2250 este printre cele mai apreciate și mai bine vândute mașini de cusut. De altfel, la rubrica "Review-uri" de pe site-ul eMAG, Singer 2250 Initiale are o medie de peste 4,5 stele din 5 posibile.

"Este o mașină de cusut foarte utilă și ușor de utilizat. Mi-am modificat singur hainele ușor și rapid. Am luat-o la ofertă, în jur de 500 de lei, și plus un set de accesorii box Singer 100 de lei, total 600 de lei. Merită!"

"Foarte mulțumită, o mașină de cusut excelentă pentru casă, foarte ușor de folosit în condițiile în care aveam cunoștințe minime. Am reușit imediat să o instalez, are multe funcții!" - pentru comanda de masina de cusut Singer alege eMag: https://www.emag.ro/masini-cusut/brand/singer/c

"Am achiziționat-o pentru a o face cadou mamei mele. După îndelungi căutări, nu știam ce să aleg, am optat pentru acest produs plus un set Singer Box 4 (niște accesorii). Mama este foarte mulțumită de produs, diverse cusături, materiale etc. Își face treaba faorte bine și vine la pachet cu foarte multe accesorii, husă, ace etc. E cadoul perfect!"

Acestea sunt sunt doar câteva din review-urile clienților care au achiziționat cel mai bine vândut de model de mașină de cusut din lume.

Contact
eMag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Masina Cusut Singer
Industry:Shopping
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share