Ce MacBook Pro ti se potriveste si de ce

Dacă nu știi ce să alegi dintre laptopurile Apple destinate profesioniștilor, îți înșirăm toate cele trei variante din care poți alege astăzi.
By: eMag
 
 
macbook pro
macbook pro
BUCURESTI, Romania - June 10, 2019 - PRLog -- MacBook Pro 13

Este modelul de bază oferit de Apple. Chiar dacă conține cuvântul „Pro" în denumire, specificațiile nu îl ajută prea mult. Iar prețul de $1299 nu este foarte convingător.

Hai să începem cu părțile bune: este compact, este ușor, are un ecran extraordinar, cu 2560x1600 pixeli întinși pe o diagonală de 13" și are o autonomie a bateriei de 10 ore.

Din păcate, lucrurile bune se opresc aici. Cel mai accesibil MacBook Pro include doar două port-uri USB-C. Unul dintre ele va fi folosit în marea parte a timpului pe post de conector la priză, așa că ar fi bine să nu ai foarte multe accesorii pe care să le conectezi.

Doi: Pro-ul nostru vine cu o placă video integrată, pretându-se doar la sarcinile grafice deloc pretențioase. Trei: 128 GB în configurația de bază. Pesemne că genul acesta de stocare este bun doar pentru profesioniștii în scrierea de documente text.

Deși scriitorii de nu vor avea nevoie de mai mult, un MacBook Pro 13 este echipat cu doar 8GB de RAM, iar aceasta nu poate fi modificată ulterior. Evident, dacă alegi 16 GB din configurator, prețul deja neconvingător de $1299 va crește simțitor.

MacBook Pro 13 with TouchBar

Așa că pentru „doar" $500 în plus primești de două ori mai multe port-uri USB-C, de două ori mai multă stocare, un TouchBar și un senzor de amprente. Și o baterie ceva mai mică, dar care promite aceleași 10 ore de autonomie.

Placa video continuă să fie integrată, dar, în cazul acestui MacBook Pro, această versiune este un pic mai performantă.

MacBook Pro 15 with TouchBar

Vârful de lance oferit de Apple aduce (în sfârșit) o placă video dedicată. Pentru $2399 primești 2GB de memorie dedicată video, în timp ce încă $400 o dublează. Asta n-ar fi foarte rău dacă stocarea de bază n-ar fi de 256 GB (pentru $2399), la fel ca în cazul unui MacBook Pro 13 de $1499.

Cu toate astea, modelul de 15" oferă un ecran excepțional, un procesor Intel Quad-Core i7 și posibilitatea de a lega două monitoare 5K în același timp.
Comanda Macbook Pro de la eMag:
https://www.emag.ro/search/macbook+pro

Unele voci susțin că prețurile pe care Apple le practică în momentul de față sunt prea mari. Tocmai de aceea, vei găsi suficiente recomandări care te îndreaptă către un MacBook Pro de 15", generația 2015. Acesta este produs în continuare de Apple, deci îl poți cumpăra nou, iar pentru $1999 îți oferă aceeași rezoluție, un procesor Intel Quad-Core i7, 256GB de stocare, cip grafic Intel Iris Pro și toate port-urile de care ți-a fost dor în ultimul an și jumătate!

Contact
eMag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Macbook
Industry:Computers
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Active Seo Riders News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share