Yamaha: intre tehnologie si performanta la un nivel absolut senzational!

Dintre toti constructorii cu reputatie internationala certificate, Yamaha are, probabil, cea mi completa si mai puternica gama de motociclete din seria MT. Acestea pornesc de la micuta, dar fiabila MT 125 si ajung pana la mult mai robusta... MT10!
By: Manuale-reparatie
 
 
yamaha-mt-09-bluish-gray-solid
yamaha-mt-09-bluish-gray-solid
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
Manuale Reparatie Yamaha

Industry:
Automotive

Location:
Rm Valcea - Valcea - Romania

RM VALCEA, Romania - April 24, 2019 - PRLog -- In aceasta gama, versiunea MT 07 se plaseaza fix la mijloc, mai ales ca anul precedent a trecut prin mici procese de revizuire a caroseriei, dar si din punct de vedere tehnic.

Consultand continutul celor mai noi manuale reparatie Yamaha, versiunea updatata, iti pot da seama, foarte usor, de aceste transformari surprinzatoare, realizate in beneficiul riderilor fani ai marcii nipone.

Inainte de a da cateva ture pentru a vedea, cu ochii tai, ce ii poate pielea, haide sa vedem, pe larg, in ce constau aceste imbunatatiri.

Yamaha MT07 si calitatile sale

Ca model al nake-urilor entry level, Yamaha MT07 versiunea imbunatatita, are cateva calitati extraordinare, care o propulseaza intr-o postura favorabila, mai ceva decat suma componentelor sale. Aceste calitati se reflecta chiar din continutul celor mai bune manuale reparatie Yamaha, lansate, spre uzul publicului, de catre inginerii niponi.

Lansata acum cativa ani si pe piata romaneasca, Yamaha MT07 este un model cu foarte multa personalitate, care nu dezamageste niciodata. Practic, Yamaha MT 07 contrazice teza opiniei generale potrivit careia nake-urile japoneze se remarca prin eficienta, dar, din pacate, nu exceleaza la capitolul personalitate.

Plus la partea mecanica

Capitolul la care noua Yamaha MT 07 exceleaza si atrage este cu siguranta partea mecanica.

Motorul Crossplane cu doi cilindri paraleli, de 689 cmc, pare să aiba o viata proprie, avand o caracteristica de cuplu peste orice te-ai astepta de la o motocicleta din aceasta clasa. Desi are cilindrii paraleli, sunetul este unul de V2, caci manetoanele arborelui cotit Crossplane sunt decalate la 270 de grade. Propulsorul este impachetat intr-un cadru simplu, de tip grila din teava de otel, iar motocicleta este atat de mica si de ingusta incat, daca nu ai vedea pneul spate de 180, ai spune ca face parte dintr-o categorie cilindrica inferioara. Greutatea la gol este de doar 164 de kilograme si acest lucru, combinat cu saua joasa, de 805 mm, face motocicleta ideala pentru riderii fara experienta si cu picioare nu tocmai lungi.

Toate aceste detalii se regasesc, fireste, in cuprinsul ultimelor manuale reparatie Yamaha disponibile in mediul virtual.

In 2018, motocicleta a suferit si ceva modificari la partea estetica, avand un design in ton cu moda actuala. Intre timp, a devenit si ceva mai ergonomica, in sensul ca postul de pilotaj este mai primitor atat cu riderii scunzi, cat cat ales cu cel mai cu talie. Asa ca, nu mai ai de ce sa te plangi ca stai inghesui la ghidonul roadster-ului jopenez. Pentru manuale de reparatie Yamaha gratuite puteti incerca siteul http://www.manuale-reparatie.eu/cat/manuale_intretinere_reparatie_yamaha/

In plus, saua se prelungeste pana la rezervor, ceea ce permite o libertate mai mare de miscare riderului. Suspensiile este un alt capitol la care au lucrat tehnicienii niponi, acestea fiind echipate cu furca telescopica, iar pe spate cu un monoamortizor.

De asemenea, este echipata cu doua discuri de frana de 282 mm, ABS si transmisie finala pe lant in 6 trepte si un ambreiaj multidisc.

Cuplul prezent din plin incepand de la 2000 rpm, combinat cu ampatamentul scurt si centrul de greutate plasat ideal, face din Yamaha MT07 un vehicul care pare sa mearga cu aceeasi lejeritate pe o singura roata, precum o face pe doua roti.
End
Email:***@gmail.com
Tags:Manuale Reparatie Yamaha
Industry:Automotive
Location:Rm Valcea - Valcea - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Active Seo Riders PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily News

Most Viewed
Top Daily News
PTC News

Apr 24, 2019 NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share