Statia de calcat rufe, un upgrade bun in orice casa

Consumatorii se întreabă din ce în ce mai des care sunt avantajele statiilor de calcat. Încercăm să aducem puțină lumină prin rândurile de mai jos!
By: eMag
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
Statie De Calcat

Industry:
Advertising

Location:
Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - March 4, 2019 - PRLog -- Fierul de călcat ne-a însoțit în istorie din cele mai vechi timpuri. A început ca o grămadă de cărbuni așezată pe o bucată metalică, ca în prezent să ne întâmpine în magazine sub diferite forme. Una dintre ele este stația de călcat, de aceea vom vorbi in cele ce urmeaza despre aceste produse indispensabile oamenilor secolului 21.

Pentru hainele care nu se mai termină

Datorită rezervorului mai mare pentru apă, o stație de călcat permite călcarea unui număr mult mai mare de haine într-o singură utilizare, fără a fi nevoie de reumplerea recipientului. Dacă ești genul de persoană care preferă să calce mai multe haine deodată, alocând o zi pentru această operațiune, stația de călcat este soluția ideală.

Lucrezi mult mai eficient

Calci mai mult și mai repede. Timpul acordat fiecărei cămăși sau perechi de pantaloni de călcat este redus. Datorită puterii mai mari a aburului, nu trebuie să insiști de mai multe ori pe fiecare bucată de țesătură pentru a o călca perfect, întrucât o stație de călcat își face treaba mai bine și mai rapid.

Economisești timp, "călcând" pe verticală

Datorită jetului mult mai puternic de aburi, comparativ cu un fier de călcat clasic, stația de călcat îți permite să calci hainele direct pe umeraș. Un lucru pe care îl vei aprecia mai ales când vine vorba de sacouri, de exemplu, pentru că acestea sunt greu de manevrat pe masa de călcat.

Accidentele vor deveni de domeniul trecutului

Poți „uita" fierul de călcat al unei stații de călcat așezat pe țesătură, fără riscul ca aceasta să se ardă, grație faptului că-și reglează temperatura în funcție de material. Totodată, dat fiind că utilizează cantități mult mai mari de abur, stațiile de călcat nu au nevoie să încingă talpa la temperaturi atât de mari precum fiarele de călcat clasice.

O stație de călcat este mai ușor de manevrat
Super oferte la eMag >>  https://www.emag.ro/fiare-statii-aparate-calcat-abur/c

Poate că nu te așteptai, dat fiind că volumul total și greutatea totală a unei stații de călcat sunt sensibil mai mari decât ale unui fier de călcat. Cu toate astea, dacă luăm în considerare faptul că atunci când calci ții în mână efectiv doar fierul de călcat al stației, acesta este mai ușor decât un fier de călcat clasic. Motivul? Detașând fierul de stația de andocare, acesta nu mai are atașată și greutatea rezervorului de apă, precum fierul de călcat clasic. Practic e o comparație între două fiare de călcat dintre care doar unul are atașat în timpul călcării și rezervorul plin cu apă.

Contact
eMag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Statie De Calcat
Industry:Advertising
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Mar 04, 2019
Nova Impex PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share