Ce tipuri de scaune de masa pentru bebe exista

Scaunele de masă pentru bebeluși vin într-o mare varietate de stiluri și prețuri. Alege unul care este robust și ușor de curățat. El trebuie să fie suficient de durabil pentru a rezista la mai mulți ani de utilizare zilnică!
By: eMag
 
 
scaune pentru copii culoare verde
scaune pentru copii culoare verde
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
* Scaune Masa Bebe

Industry:
* Family

Location:
* Bucharest - Bucharest - Romania

BUCHAREST, Romania - Feb. 26, 2019 - PRLog -- Tipul de scaun de masă bebe pe care îl vei alege depinde de nevoile tale și ale copilului și de gusturile personale. Iată principalele tipuri de scaun de masă bebe și ce oferă.

Scaune înalte tradiționale

Un scaun de masă bebe tradițional ele cel pe care probabil că l-ai avut și tu când erai copil: este mare, confortabil și practic, totuși, ca dezavantaj, ocupă mult spațiu, așa că este într-adevăr potrivit doar dacă ai o sufragerie decentă sau o bucătărie mare. De obicei, are o tavă detașabilă pentru alimente, un coș dedesubt și perne mari. Faptul că este masiv îl face să se simtă și stabil, dar ocupă loc.

Scaune înalte din plastic

Aceste modele sunt destul de simple. Unele sunt doar plastic îmbinat cu hamuri, altele au căptușeală pe scaun. Unele au tăvi, altele nu. Argumentul în favoarea unui scaun de masă bebe din plastic este că de obicei este ieftin și ușor. Unele se pliază, făcându-le ușor de mutat și de depozitat. Argumentul contra acestor scaune este că ele oferă de obicei mai puțin confort pentru copil decât alte tipuri și pot avea colțuri greu de curățat.

Scaune înalte cu multe caracteristici

Acestea au toate caracteristicile modelelor de bază plus adaosuri precum scaune bine căptușite, roți, tăvi detașabile, capace pentru tavă pentru a o spăla în condiții de siguranță în mașina de spălat vase, înălțimea reglabilă și scaunul înclinat. Unele modele cresc împreună cu copilul tău.

Scaune înalte portabile cu clești sau cârlige

În loc de un scaun de masă bebe obișnuit, unele familii aleg un scaun care se prinde de masă cu niște clești sau care se prinde cu curele de un scaun normal de bucătărie sau de sufragerie. Acestea pot salva mult spațiu în încăperile mici și au tendința de a costa mai puțin decât scaunele înalte standard. Și, din moment ce sunt portabile, sunt utile pentru restaurante, casa bunicii și pentru călătorii. Dezavantajul lor este că multe dintre ele nu funcționează pentru toate mesele, mai ales dacă sunt extra-groase sau prea subțiri sau au adăugiri. Ele sunt testate riguros pentru siguranță și de obicei pot susține un copil de până la vârsta de 3 ani, vârstă la care ei devin capabili să stea pe un scaun de adult.

Scaune înalte din lemn

Scaunele din lemn pot fi foarte atrăgătoare, dar pot avea dezavantaje. Adesea scaunul este prea adânc, iar locul de odihnit picioarele este prea îngust pentru un copil. Și tăvile din lemn sunt mai grele și mai greu de curățat decât plasticul. Cu toate acestea, ele pot avea mai puține crăpături care pot prinde mizerie, iar unele modele se convertesc în scaune obișnuite pe măsură ce copilul crește.

Scaune înalte pliabile - scaune de masa bebe super oferte: https://www.emag.ro/scaune-masa-bebe/c

În cazul în care spațiul primează, un scaun de masă bebe portabil poate fi soluția ideală. Acestea sunt, de obicei, mai ușoare decât cele tradiționale, astfel încât sunt mai ușor de ridicat pentru stocare. Unele au chiar picioare detașabile, astfel încât să dubleze avantajul de a fi o opțiune de călătorie compactă.

Contact
eMag
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Tags:Scaune Masa Bebe
Industry:Family
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share