Sase motive sa iti cumperi un uscator rufe

Curățarea și uscarea rufelor implică un consum mare de timp, iar soluția pentru eficientizarea acestui proces este achiziționarea unui uscător rufe.
By: eMAG (Uscatoare de rufe)
 
 
Uscatorul de rufe este din ce in ce mai util
Uscatorul de rufe este din ce in ce mai util
BUCURESTI, Romania - Feb. 8, 2019 - PRLog -- Curățarea și uscarea rufelor implică un consum mare de timp. Dacă ciclurile de spălare le poți controla prin alegerea unui program adecvat gradului de murdărire, în cazul uscării rufelor de cele mai multe ori depinzi de factorii naturali. Problema devine acuză în sezoanele reci, cu precipitații și temperaturi scăzute. Soluția pentru eficientizarea acestui proces este achiziționarea unui uscător rufe.

Este un produs ideal pentru familiile mari, cu copii, dar și pentru persoanele foarte ocupate, care au nevoie de eficiență. Beko a realizat o listă de motive și avantaje ale folosirii unui uscător rufe ca să te poți convine de necesitatea acestuia.

1. Economisești timp

Uscarea hainelor la aer poate dura foarte mult, atunci când temperaturile sunt joase și vremea umedă. Un uscător rufe reduce acest interval de la o zi la câteva zeci de minute, în cazul programelor expres. În acest mod, hainele sunt accesibile pentru purtat într-un interval de timp mult mai scurt. În plus, te bucuri de o mai mare flexibilitate în planificarea ciclurilor de spălat, nefiind nevoie să depinzi de vremea de afară. Ai spălat, ai uscat, ai împachetat. Atât de simplu și de firesc va decurge rutina dedicată curățării rufelor. Indiferent de cât de încărcat este programul tău, te poți bucura de haine curate cu o investiție minimă de timp și efort.

Călcatul rufelor va fi și el mai rapid și mai facil. Uscătoarele au funcții anti-șifonare ce previn încurcarea și cutarea excesivă a hainelor.

Uscarea cu ajutorul unui uscător rufe poate fi adaptată în funcție de nevoi. Există programe mai lungi, care usucă hainele la temperaturi mai scăzute, dar și funcții expres, a căror durată nu depășește cu mult jumătate de oră.

2. Durata de viață a țesăturilor este prelungită

Fiecare dintre noi are cel puțin o piesă vestimentară preferată, pe care și-ar dori să o păstreze în garderobă o perioada cât mai îndelungată. Uscarea la aer poate afecta textura și culoarea țesăturilor. Soarele, vântul, înghețul pot decolora și deteriora structura hainelor. În schimb, un uscător rufe are o acțiune blândă. Mediul controlat din interior face ca rufele să fie protejate. Cuva efectueză mișcări delicate, fluide, ce nu agresează țesăturile.

3. Poți usca o gamă largă de țesături

Uscătoarele au integrate programe destinate diferitelor tipuri de țesături pentru a asigura o eficiență cât mai bună. Cu ajutorul funcțiilor dedicate, pot fi uscați jeanși, haine de tip polar, cămăși, lenjerie intimă sau articole sportive. Uscătoarele Beko îți oferă și opțiunea Mix, pentru a nu mai fi nevoie să sortezi hainele în funcție de tipul țesăturii. Poți usca în același timp atât fibre sintetice, cât și fibre din bumbac.

Foarte important este să verifici pe eticheta fiecărui produs dacă poate fi uscat într-un uscător rufe. În acest sens există trei simboluri: un cerc înscris într-un pătrat peste care este inscripționat un X interzice acest proces, același simbol, dar cu un punct în mijloc indică uscarea la temperaturi joase și programe blade, iar cu două puncte în centru semnalează lipsa de restricții.

4. Poți controla modul de uscare al hainelor

Cuvele uscătoarelor de rufe au integrați senzori, capabili să detecteze nivelul de umiditate al hainelor. În funcție de acest indicator, dar și de tipul țesăturii, un uscător poate adapta timpul și temperatura necesare pentru cele mai bune rezultate. Astfel, hainele delicate sunt în siguranță, iar cele mai groase sau cu o structură mai densă sunt uscate în întregime. Senzorii vor determina oprirea uscătorului în momentul în care procesul este încheiat.

5. Programe dedicate hainelor pentru copii

Pentru familiile care au copii mici, spălatul rufelor face parte din rutina zilnică. Un bebeluș trebuie schimbat de mai multe ori pe zi. De aici și necesitatea de a spăla  frecvent, pentru a avea la îndemână îmbrăcămintea necesară. Un uscător de rufe https://www.emag.ro/uscatoare-rufe/c îți va fi de un real ajutor, deoarece va accelera și va ușura această sarcină.

6. Împrospătezi hainele fără spălare

Atunci când stau prea mult timp în dulap, hainele capătă un miros neplăcut, chiar dacă au fost depozitate curate. Un uscător rufe te poate ajuta să elimini aceste mirosuri, cauzate de cele mai multe ori de lipsa de aerisire, în numai 10 minute. Nu este nevoie să le speli încă o dată și nici să le lași pe frânghia de rufe preț de câteva ore. Tot ce ai de făcut este să selectezi programul destinat împrospătării hainelor.

Un astfel de program este foarte util și atunci când hainele nu sunt suficient de murdare pentru a fi spălate, dar nici îndeajuns de curate pentru încă o purtare.

Contact
Sectiunea de uscatoare de rufe de la eMAG.
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Uscatoare Rufe
Industry:Technology
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share