Cauți un laptop ieftin? Alege unul cu următoarele trăsături

Înlocuirea laptopului poate fi mult mai dificilă atunci când bugetul este limitat. Un laptop ieftin atrage în primul rând prin prețul foarte bun.
By: eMAG (Laptopuri)
 
 
Despre laptopuri ieftine online, oferte
Despre laptopuri ieftine online, oferte
BUCURESTI, Romania - Jan. 29, 2019 - PRLog -- Teoretic, ți se promite o experiență cât mai asemănătoare modelelor mai scumpe. Practic însă, lucrurile pot fi mai neplăcute dacă nu ții cont de anumite lucruri. De aceea, am pregătit câteva trăsături de care trebuie să ții cont atunci când cauți un laptop ieftin:

Microsoft Windows

Pentru că vrem o țară ca afară, ar trebui să începem cu noi. Așa că piratarea sistemului de operare trebuie să rămână îngropată în trecut. Pune-ți următoarele întrebări:

·        Cât de mult vrei să pierzi timpul căutând o versiune compatibilă cu configurația pe care o ai la dispoziție?

·        Cât de mult timp vrei să pierzi căutând soluții dubioase de activare a licenței?

·        Cât de mult vrei să operezi cu date bancare atunci când achiți o factură sau faci shopping online?

Dacă răspunsul pentru fiecare este „puțin spre deloc", atunci nu merită să îți bați capul. Mergi pe mâna unei licențe originale, chiar dacă îți saltă un pic bugetul pe care îl ai la dispoziție. Sunt alte lucruri pe care le poți compromite atunci când cumperi un laptop ieftin.

Componente pe care le poți înlocui ulterior

De exemplu, mai puțin RAM sau un hard disk drive clasic sunt de luat în calcul atunci când vei selecta Microsoft Windows din filtrele magazinului online din care îți alegi următorul laptop.

SSD-urile intră des la promoție, iar vechiul HDD poate fi transformat cu ușurință în stocare externă. Iar când vine vorba de RAM, multe laptopuri permit dublarea fără probleme a memoriei.

Nu-ți rămâne decât să alegi un laptop ce îți va permite să faci aceste upgrade-uri.

Un service de nota 10

Dacă alegi să cumperi un laptop ieftin, atunci nu îți permiți ca acesta să fie nefuncționabil pe o perioadă îndelungată. Așa că ai nevoie de un service și de o garanție ca la carte. Aici intră secțiunea de comentarii și forumurile pe care poți găsi informațiile de care ai nevoie.

Din start îți recomandăm să eviți laptopurile no-name, chiar dacă vin cu Microsoft Windows la pachet. „Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine". Parcă așa era vorba, nu?

Un gram de noroc

Să zicem că specificațiile minime pe care le dorești nu se suprapun cu bugetul pe care îl ai la dispoziție. Anunțurile second-hand nu îți inspiră prea mare încredere, iar laptop-urile no-name am lămurit că sunt deja de evitat. Ce-i de făcut?

Aruncă o privire pe secțiunea de resigilate. Vei fi surprins de cât de mult poate coborî prețul pentru un laptop care a fost scos din cutie și utilizat de 2-3 ori. Magazinele vor continua să ofere garanția pentru laptopul respectiv, așa că scenariul se anunță a fi unul de tip win-win.

Bunul simț

Atunci când cauți un laptop ieftin (ex. pe eMAG https://www.emag.ro/laptopuri/pret,intre-500-si-1000/c laptopuri cu preturi intre 500 si 1000 de lei), tentațiile vor răsări de unde te aștepți mai puțin. De aceea, analizează întotdeauna la rece și mergi pe mâna producătorilor consacrați de laptopuri. Dacă o ofertă este prea bună ca să fie adevărată, indiferent dacă este vorba despre un magazin sau un anunț second-hand, atunci este tot posibilul ca viitorul tău laptop să îți ofere mai multe probleme decât satisfacții.

Contact
eMAG (Laptopuri)
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Laptop
Industry:Computers
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share