La ce sa fii atent cand cumperi frigidere ieftine

Dacă te preocupă cumpărarea unui frigider ieftin și îți faci griji în privința calității sau a rentabilității, înainte să adaugi produsul în coș, citește câteva sfaturi care te vor ajuta să iei o decizie înțeleaptă.
By: Frigidere, eMAG
 
 
Despre frigidere
Despre frigidere
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
* Frigidere Ieftine

Industry:
* Electronics

Location:
* Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - Jan. 4, 2019 - PRLog -- Clasa energetică a frigiderului

Bineînțeles, dacă ești în căutarea unui model de frigider care să nu îți afecteze prea mult veniturile, atunci trebuie să iei în calcul consumul. Chiar dacă prețul inițial al frigiderului este mic, ia în considerare că îl vei folosi ani la rând și costul suplimentar se va vedea pe factura de energie. Alege cel puțin un frigider din clasa A++ pentru a economisi în mod inteligent.

Mărimea frigiderului

Este de la sine înțeles că frigiderul trebuie să se adapteze nevoilor tale și familei, acolo unde este cazul, însă dacă produsele alimentare sunt stocate inteligent vei vedea că nu ai nevoie de fapt de un frigider cu uși duble, side-by-side sau înalt. Optează pentru un model mediu, care va consuma mai puțin și va costa mai ieftin.

Funcțiile suplimentare

Dacă tot ce te interesează este ca mâncarea să se păstreze fresh și frigiderul să își îndeplinească funcția primară pentru care a fost creat, atunci fă un compromis la funcțiile suplimentare precum dispenserul de apă incorporat în ușă sau aparatul de gheață automat, care adaugă costuri suplimentare frigiderului, de multe ori nejustificate.

Alege un model clasic

Modele clasice de frigidere sunt cele mai ieftine și au funcționat foarte bine de decenii. Alege un frigider cu congelator în partea superioară și îți va oferi necesarul de care ai nevoie, cu un minus la capitolul design și aspect. Dacă valoarea estetică nu este atât de importantă pentru tine, orientează-te către clasicul frigider alb cu două uși.

La ce aspecte să nu faci economie atunci când compari frigidere ieftine

Un aspect important de care să ții cont atunci când cumperi un frigider ieftin https://www.emag.ro/frigidere/pret,intre-500-si-1000/c este zgomotul. Caută un frigider cu nivel de zgomot sub 40db pentru a evita neplăceri, mai ales dacă frigiderul este poziționat într-o bucătărie deschisă. Dacă dispun de un sistem de izolare bun, frigiderele clasice nu îți vor face probleme, însă cele cu sisteme automate care reglează puterea frigiderului în funcție de nevoile tale, vor consuma și mai puțin și în același timp vor fi și mai silențioase.

O altă specificație la care să nu faci un compromis este igiena. Asigură-te că frigiderul are garnituri antibacteriene. Acestea conțin aditivi specifici care au rolul de a îndepărta bacteriile și mucegaiul format din cauza umezelii. Sănătatea este cea mai importantă și alimentele trebuie păstrate în cele mai bune condiții pentru a-și păstra prospețimea cât mai mult timp.

Sistemul de dezghețare

Majoritatea frigiderelor din ziua de azi dispun de un sistem de dezghețare automat. Dezghețarea manuală poate crea adevărate neplăceri și chiar poate duce la defectarea aparatului, ceea ce poate semnifica costuri suplimentare de reparații.

Compartimentare

Asigură-te că frigiderele ieftine pe care le ai în vizor dispun de compartimentarea și stocarea care îți sunt necesare. Minim 3 rafturi reglabile sunt esențiale pentru comoditatea și ușurința folosirii frigiderului. Poți renunța însă la compartimentele specifice de depozitare a legumelor și fructelor, tava pentru gheață sau chiar suportul pentru ouă.

Prioritizează aceste aspecte atunci când îți cumperi un frigider și vei fi mulțumit de alegerea făcută mai mult timp!

Contact
Frigidere, eMAG
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Frigidere Ieftine
Industry:Electronics
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share