Ny startup introducerades på svenska marknaden: personlig stylist ska hjälpa klä dig inom 24 timmar

 
1 2
Fashion startup KIKOINNE
Fashion startup KIKOINNE
STOCKHOLM - Nov. 27, 2018 - PRLog -- Webbplattformen KIKOINNE som startades för en vecka sedan är ett modestartup som levererar personlig styling på internet. Enligt dennes grundarna är det en plattform som kopplar samman personliga stylister med kunder, som vill få snabb, effektiv och prisvärd rådgivning om stil, vilka kläder som passar inför kommande säsong, eller nästa fest. Skaparna berättar att deras projekt sprang fram från insikten att det intensiva tidsschema, som de flesta av oss har, höga priser för kläder och accessoarer, samt tiden som krävs för att hitta det som passar ens stil, gör livet ansträngande. Detta står i vägen för många att hitta sin stil. "Alla vill vara trygga i sig själva och se bra ut – det kan man nå med hjälp av en personlig stylist, men det är en dyr tjänst och många har inte råd med det. Det är därför vi bestämde oss att skapa denna tjänst på internet – att kunna anlita en personlig stylist ska vara möjligt för fler", berättar grundarna av KIKOINNE.

Identifierade problemet – man vill få råd gällande stilen, inte kläder

KIKOINNE erbjuder en unik tjänst till sina kunder – outfits förslag som kan nås via internet. Plattformen skiljs från andra tjänster på marknaden eftersom kunderna snabbt och smidigt får fylla i ett frågeformulär där man kan markera outfits de gillar, fylla i budget preferenser och storlekar. Innan kunden sänder in sin begäran om styling kan man skriva ett kort meddelande till stylisten och förklara vad det är för typ av styling man vill ha hjälp med. Stylisterna analyserar sedan kundernas behov och försöker möta detta med de populäraste modevarumäkena. Utifrån detta skapar stylisten tre personliga outfit förslag och skickar dessa till kunden via e-mail. "Människor som alltid har bråttom, som har ett intensivt tidschema ska få outfits förslag via e-mail. Man kan se alla dessa outfits och även köpa önskade kläder från webbutiker. Vår produkt ger kunden riktig, personlig rådgivning. Stylisterna samlar de bästa förslagen med hänsyn till kundens budget och ofta överträffas deras önskemål. KIKOINNE är annorlunda på det sättet att först ger vi råd och sedan bestämmer kunden själv vilka av våra förslag man vill köpa. Det är det som de flesta av våra kunder uppskattar mest – ärliga, riktiga råd", står det på startup pressmeddelandet.

Råd av en personlig stylist - inom 24 timmar

Tre personliga outfit förslag för uppkommande fester eller semester når kunder inom 24 timmar. De innehåller även ett personligt meddelande vilket förklarar varför en eller en annan stil föreslagits. Detta är tjänsten som KIKOINNE erbjuder. Kunder som kommer till plattformen kan be stylisterna om råd hur de ska förnyar sin garderob, vilka kläder de kan välja och hur dessa bäst matchas. Användaren kan också fylla i frågeformuläret där man anger sina storlekar, vilka outfits man gillar och sina budget preferenser. All denna information ger stylisterna möjlighet att skapa personliga outfits som kunder kommer få via e-mail. Varje outfit är direkt länkad till en webbutik, på så sätt kan man beställa kläderna utan något behov att gå till butikerna själv. Stylistens konsultation via internet är också prisvärd  – 189 Kr. Teamet av detta startupföretag säger att tjänsten som kostar runt samma som tre koppar kaffe kan verkligen hjälpa dig att spara pengar: stylisterna vet vilka varumärken som har bäst pris och kvalité, och följer alla reor. KIKOINNEs vision är hållbart mode och genomtänkt shopping. Detta gör att ingen stylist som jobbar på företaget tänker på hur de ska fylla upp din garderob utan deras mål är hur de hittar det som passar dig bäst med det som redan finns i den.

Stylisternas team – professionell, erfaren och förberedd att hjälpa

Personlig styling plattformen som startades i november fungerar i olika länder, därför utökas  teamet av stylister hela tiden. De flesta av stylisterna har mer än 10-års erfarenhet som privata konsulter, styling inför fotograferingar åt modetidningar. KIKOINNE stylister har jobbat med de bästa modetidningarna såsom L'OFFICIEL, Harper's Bazaar, COSMOPOLITAN och andra. Startup företagets mission är att säkerställa att med hjälp av den teknologi revolution som varit, förändringarna i konsumenternas behov och mode uppfattning så blir stil äntligen mer tillgänglig och förståelig för alla. "Tidigare behövde vi läsa alla månadens tidningar för att förstå vilka kläder som bäst går ihop. Nu behövs det inte längre. Kom till KIKOINNE och inom 5 minuter kan du ställa alla frågor om stil du vill", säger startup grundarna.

Som premiärgåva ger KIKOINNE gratis konsultation till de första 100 kunder. Ange rabattkoden WELCOME100 när du registrerar dig.

End
Email:***@kikoinne.com Email Verified
Tags:Fashion, Personal Stylist, KIKOINNE, Online Stylist, Startup, Sweden
Industry:Fashion, Lifestyle, Services
Location:Stockholm - Stockholm - Sweden
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share