Praguri laterale Dacia Duster - Intra si afla mai mult

Stilizarea unui autovehicul nu a fost niciodata asa usoara....
By: Blog Best Ride
 
BUCHAREST, Romania - Nov. 20, 2018 - PRLog -- Stilizarea unui autovehicul nu a fost niciodata asa usoara, mai ales, cand avem atatea optiuni si imagini ce le putem gasii pe internet. Pentru pasionatii de Dacia Duster exista o multitudine de accesorii si echipamente destinate stilizarii atat pentru look sau aspect cat si pentru a imbunatatii calitatiile autovehicului.

In general stilizarea unui Duster incepe de la anvelope si flanse si continua usor catre bullbar, praguri, trolii si alte echipamente.

BestRide va pune la dispozitie o gama larga e accesorii ei echipamente destinate Dacia Duster ce aduc cu ele protectie suplimentara, look imbunatatit, imbunatatesc calitatiile autovehicului. In lista noastra de produse puteti regasi repere de la praguri laterale Dacia Duster, bullbar Dacia Duster, suspensii dedicate Dacia Duster etc...

Pentru cei ce au achizitionat ultimul model de Duster, tinem sa va anuntam ca am adus pe stoc si produse pentru acest model de Dacia Duster.


Praguri Laterale Dacia DUSTER sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie (CNC - taiere cu laser), aceste praguri faciliteaza urcarea si coborarea din autovehicul, imbuntatesc lookul acutevehicului, ofera o protectie suplimentara.

https://www.bestride.ro/praguri-laterale-dacia-duster-10-...
End
Email:***@bestride.ro Email Verified
Tags:Praguri Laterale Dacia Duster
Industry:Automotive
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share