Ce vor românii să cumpere de Black Friday?

Încă un an, încă un Black Friday. Anul a intrat în ultimul trimestru și, odată cu acest lucru, sosește și cel mai important eveniment comercial din an.
By: eMAG - Black Friday
 
 
emag-blackfriday
emag-blackfriday
 
Spread the Word
Listed Under

Tag:
Backfriday

Industry:
Shopping

Location:
Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - Oct. 19, 2018 - PRLog -- Ceea ce a început ca un experiment importat de la americani a ajuns un fenomen la care toți marii retaileri din România s-au abonat. Nici consumatorii nu stau nepăsători, creșterile fiind semnificative de la an la an.

Black Friday Romania merită numele propriu, pentru că are propriile caracteristici. Pentru început, edițiile de până acum s-au ținut mai devreme decât evenimentul de peste Atlantic. Majoritatea magazinelor de la noi țin oferte Black Friday timp de un weekend. Au fost cazuri în care magazinele au ținut Black Friday și o lună. Nu în ultimul rând, avem Black Friday-urile sezoniere, nu la fel de populare precum evenimentul din luna noiembrie.

eMAG este unul dintre puținele magazine care păstrează forma clasică a evenimentului: o singură zi de reduceri. De aceea, în această perioadă multă lume se întreabă ce produse vor intra la reduceri, cât de mari vor fi acestea din urmă, precum și când este Black Friday eMAG.

Acest lucru se întâmplă pentru că românii sunt fideli anumitor oferte și reduceri. Zonele de interes pentru aceștia sunt electrocasnicele, produsele IT&C, dar și cosmeticele. Un studiu realizat de Kantar Millward Brown Romania, înainte de Black Friday 2017, a scos la iveală faptul că 79% dintre românii cu vârstă cuprinsă între 18 și 65 de ani au auzit de acest eveniment și că 45% intenționează să achiziționeze în ziua sau weekend-ul dedicat Black Friday.

40% dintre participanții la sondaj au indicat electrocasnicele mici ca ținte de Black Friday, în timp ce 33% dintre aceștia urmăresc să își schimbe televizorul. Nici electrocasnicele mari nu sunt omise de Black Friday. 20% dintre respondenți își doresc un frigider nou, iar 17% vor haine mai curate, deci o nouă mașină de spălat.

Piața de telefoane mobile a ajuns aproape de saturație, însă setea românilor este în continuare mare: 24% dintre români vânează marile oferte Black Friday la telefoane accesibile.

În ceea ce privește popularitatea magazinelor care organizează campanii de Black Friday, https://www.emag.ro/guide/black-friday eMAG ocupă primul loc, fiind urmat de Altex, Flanco, Carrefour și Media Galaxy. După cum se poate observa, toate magazinele menționate de către participanții la sondaj au ca numitor comun segmentele IT&C și Electrocasnice.

Cu toate acestea, românii urmăresc și ofertele din categoria Fashion, cel puțin 16% dintre având un interes ridicat pentru haine și încălțăminte. În acest caz, Fashion Days (https://www.fashiondays.ro/) https://www.fashiondays.ro/ este magazinul care se bucură de cea mai mare popularitate.
Black Friday Romania merită numele propriu (https://www.emag.ro/guide/black-friday), pentru că are propriile caracteristici
În momentul de față nu avem o dată certă pentru Black Friday 2018, însă veștile n-ar trebui să întârzie prea mult.

Contact
eMAG - Black Friday
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Backfriday
Industry:Shopping
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share