Ce trebuie sa stii inainte sa achizitionezi un troliu manual

By: Blog Best Ride
 
BUCURESTI, Romania - Oct. 10, 2018 - PRLog -- Troliile se imparat in mai multe categorii, cum ar fi: trolii manuale, trolii electrice, trolii destinate barcilor sau ambarcatiunilor, trolii comerciale ce se folosesc la ridicarea obiectelor la diferite nivele fata de sol etc...

Atunci cand spunem ca exista diferente, le si sustinem, deoarece multa lume considera ca un troliu dedicate autoturismelor sau vehiculelor au in totalitate acleasi capacitati ca troliile comerciale sau de uz industrial. Diferentierea troliilor auto fata de cele cu scop industrial sau comercial se regaseste in componentele utilizate la fabricarea troliilor auto, in mare parte troliile auto sunt mult mai compacte si sistemul de franare este diferit, frana lor find una mai mica fata de troliile industriale.

Capacitatea de tragere a unui troliu

Cand un troliu este destinat pentru o capacitate maxima de 10.000 de kg (acestea au o capacitate de tragere in plan drept), daca autovehiculul tractat se afla in rampa sau este impotmolit greutatea vehicului creste.

Troliul manual este utilizat in aplicatii usoare precum: tractarea barcilor de pe apa pe remorca, tractarea vehiculelor usoare etc..

Troliul manual este o alegere perfecta atunci cand doriti sa depuneti mai mult efort in cazul unei tractari, in cazul in care sunteti o fire mai relaxata recomandarea mea este sa cumparati unul electric.

https://www.bestride.ro/off-road-ro/trolii-accesorii-trol...
End
Email:***@bestride.ro Email Verified
Tags:Troliu Manual, Trolii Manuale
Industry:Automotive
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share