Nici n-a fost bine lansat și iPhone Xs intră într-un nou scandal

N-a trecut o lună de când noile iPhone XS-uri au ajuns pe piață și presa a găsit câteva scandaluri care să poarte pompos numele de „gate".
By: eMAG
 
 
Noul iPhone Xs starneste admiratie
Noul iPhone Xs starneste admiratie
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
iPhone
xs
Iphone Xs

Industry:
Telecom

Location:
Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - Oct. 17, 2018 - PRLog -- Nici n-a fost bine lansat și iPhone Xs intră într-un nou scandal, iar cele două care au răsărit imediat sunt „Chargegate" și „Beautygate". După megascandalul „Watergate", cel în care președintele Richard Nixon a fost implicat, orice problemă a unui produs, în special cele care poartă marca Apple, este asociată imediat celui mai mare scandal politic. Este totuși atât de grav pe cât se vehiculează? Noi credem că nu. Iată de ce nu ar trebui să-ți peste de cele două probleme găsite și să alegi un iPhone Xs sau iPhone Xs Max.

Chargegate

După numele pe care îl poartă, această probleme afectează o serie de telefoane mobile și se manifestă prin inabilitatea de a încărca prin intermediul cablului. În urma testelor pe care diferite persoane le-au realizat și publicat pe site-uri și YouTube, se pare că numitorul comun al problemei este iOS 12. Noua versiune a sistemului de operare mobil dezvoltat de Apple este mult mai stabil decât versiunile anterioare, însă acest lucru nu a dus la lipsa problemelor.

Din testele realizate pe internet, problema nu este specifică unui anumit model de telefon. Aceasta a ieșit în evidență în urma interesului foarte mare pentru noile modele lansate de Apple. Așadar, „Chargegate" nu afectează fiecare iPhone Xs și se extinde și la modele mai vechi.

Trebuie să menționăm că „Chargegate" nu înseamnă inabilitatea totală de a încărca telefonul. Simpla trezire a acestuia va demara procesul de încărcare. Însă există vești bune.

Apple are bunul obicei de a repara acest tip de probleme foarte rapid. Un număr limitat de Apple Watch-uri a avut, de asemenea, probleme cu încărcarea. Din fericire, Apple a lansat versiunea watchOS 5.0.1 ce rezolvă această situație.

iOS 12.1 promite să facă același lucru. Această versiune, aflată în momentul de față în faza de testare beta, a rezolvat deja afecțiunile „Chargegate" și ne putem să o vedem instalată pe toate modelele iPhone compatibile în câteva săptămâni, dacă nu cumva mai repede.

Beautygate

A fost vreodată frumusețea vreo problemă? Pentru Apple se pare că da, întrucât noile iPhone Xs și iPhone Xs Max înfrumusețează artificial selfie-urile. Recunoaștem că acest procedeu nu este pe placul tuturor și că ar fi fost mai bine ca acesta să fie disponibil ulterior, prin activarea unei setări.

De aceea, comunitatea de utilizatori și creatorii de conținut au denumit această situație drept „Beautygate", pornind din nou ciclul de știri și dezvăluiri alarmiste.

Ce s-a întâmplat de fapt? Noile camere de pe iPhone Xs https://www.emag.ro/telefoane-mobile/brand/apple/filter/m... și iPhone Xs Max sunt mult mai bune din punct de vedere al gamei dinamice (dynamic range). Cu alte cuvinte, camera poate obține mai multe detalii din zonele foarte întunecate și foarte luminoase. Cu ajutorul inteligenței artificiale, noile modele echilibrează mai bine zonele luminoase cu cele întunecoase. În cazul în care fotografiile sunt realizate la interior, unde sursa de lumină este mai slabă, intervin procesele de estompare a detaliilor, păstrând o uniformitate decentă. Acesta pare să genereze efectul de „înfrumusețare" de care lumea se plânge pe bloguri, site-uri și în clipuri video.

Apple deja caută soluții în acest sens și ne putem aștepta la modificări ale algoritmului de procesare în următoarele update-uri de sistem de operare.

În loc de încheiere

Apple este cea mai valoroasă companie listată la bursă. Presa și creatorii de conținut adoră să vadă un gigant cum este doborât de pe soclu. Asta nu înseamnă că Apple nu trebuie tras la răspundere în momentul în care greșește. Însă titluri precum „Chargegate" sau „Beautygate" trebuie analizate dincolo de senzaționalismul pe care îl oferă.
Cateva date interesante despre un model de iPhone XS la https://www.emag.ro/telefon-mobil-apple-iphone-xs-64gb-si... si o oferta relativ recenta.

Contact
eMAG
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:iPhone, xs, Iphone Xs
Industry:Telecom
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Jan 29, 2019
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share