Toate motivele de care ai nevoie pentru a încheia un RCA online

Orice proprietar de autoturism este obligat prin lege să încheie asigurarea RCA pentru a putea circula pe drumurile publice, dar asta nu înseamnă că încheierea asigurării trebuie să fie o uriașă bătaie de cap.
By: RCA eMAG
 
 
emag-rca-asigurari-auto-online
emag-rca-asigurari-auto-online
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Rca
* Online
* Asigurare

Industry:
* Automotive

Location:
* Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - Sept. 17, 2018 - PRLog -- Având în vedere că asigurarea obligatorie RCA nu acoperă pagubele autovehiculului pentru care a fost încheiată, ci numai pagubele celorlalte mașini implicate într-un eventual accident și asta numai atunci când șoferul autoturismului pentru care s-a încheait polița se face vinovat, căutarea unui RCA cât mai ieftin a devenit o prioritate pentru majoritatea șoferilor din România - toate motivele de care ai nevoie pentru a încheia un RCA online.

Și cel mai la îndemână mod de a face asta este de a încheia polița de asigurare RCA online. De ce online? Pentru că dispui de mai multe avantaje:

Compari tarifele asiguratorilor dintr-o privire
Majoritatea firmelor de profil colaborează cu toate firmele de asigurare din România și pot oferi clienților informații despre tarifele practicate de acestea când vine vorba de RCA online. Pentru aceste informații, ai nevoie de calculatorul RCA, care este disponibil pe majoritatea site-urilor online care oferă polițe de asigurare RCA.

Alegi în funcție de preț sau de asigurator
De îndată ce ai comparat tarifele asigurărilor RCA online, ai opțiunea să alegi o anumită firmă (în cazul în care ai mai multă încredere într-una anume, în caz de accident) sau un anumit preț. Există clienți care aleg asigurarea RCA online după firma preferată, chiar dacă are un preț mai mare decât concurentele sale.

Tarifele RCA online sunt mai mici
Site-urile au posibilitatea să ofere tarife mai avantajoase, datorită costurilor mai mici pe care le au comparativ cu brokerii de asigurări cu sedii în care plătesc chirii sau au cheltuieli cu întreținerea acestor spații.

Nu pierzi timp
Durata de încheiere a unei polițe de asigurare RCA online este incomparabil mai mică decât atunci când faci același lucru la sediul unei companii de asigurări sau la sediul unui broker de asigurări. Online, ai nevoie de maximum 5 minute pentru a avea asigurarea RCA. La sediu, acest lucru ar putea dura peste 30 de minute. Calculează la acest interval și drumul petrecut pe drum până la sediul respectiv și înapoi. În cel mai fericit caz, pierzi cel puțin o oră.

Livrarea gratuită a asigurării
După ce ai încheiat polița de asigurare RCA online https://www.emag.ro/asigurari-rca, aceasta îți vine imediat pe mail și, ulterior, în format fizic acasă. Absolut gratuit. Drumul până la sediul brokerului te-ar fi costat bani, indiferent că ai fi mers cu mașina personală, cu taxi-ul sau cu mijloacele de transport în comun.

Contact
RCA eMAG
***@emag.ro
End
Email:***@emag.ro
Posted By:***@emag.ro Email Verified
Tags:Rca, Online, Asigurare
Industry:Automotive
Location:Bucuresti - Bucuresti - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Laptopuri & Smartphones, electronice, IT - eMAG News
Trending
Most Viewed
Daily News



Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share