Cum sa maresti puterea troliului

 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Troliu
Auto
Trolii Auto

Industry:
Automotive

Location:
Bucuresti - Bucuresti - Romania

BUCURESTI, Romania - Aug. 29, 2018 - PRLog -- Troliul electric este un instrument puternic de recuperare in mediul off road si nu numai. Ofera o forta extraordinara pentru a va scoate ATV-ul sau vehiculul din santuri, gropi, etc… Manevrat adecvat, puteti trage pana la doua sau chiar de trei ori mai mult decat capacitatea maxima a acestuia. Secretul pentru o putere maxima, este cunoasterea modului de utilizare al echipamentului dvs. de recuperare la intregul sau potential. Cu aceste sfaturi veti gasi calea de iesire din cele mai neplacute situatii.
Pentru inceput, o sa vorbim despre pregatirea unei singure linii de tragere. Faceti in asa fel incat sa alegeti un punct de ancorare pe linie dreapta cu vehiculul blocat, pentru a avea o eficienta sporita. Daca, singura optiune este de a tracta in unghi, utilizati un scripete pentru a ghida cablul perpendicular pe troliu, prevenind infasurarea doar pe o parte a tamburului. Atasati cablul cat mai jos posibil, pe punctul de ancorare pentru o parghie mai buna. Baza unui copac, a unei buturugi sau a unei pietre reprezinta, in general, un punct foarte potrivit.

Daca, doriti sa dublati puterea troliului si punctul de ancorare este prea aproape, pentru a avea o tragere puternica, utilizati scripetele pentru a dubla linia. Folosirea scripetelui va mari de doua ori puterea de tractare si va permite sa desfasurati mai mult cablu de pe tambur, pentru a ajunge la puterea maxima a troliului dvs.

Pentru o putere si mai mare, puteti face o linie tripla. Pe masura ce forta tractiunii creste, tensiunea pusa pe fiecare punct de tractare, devine mai mare. De aceea, trebuie sa fiti foarte atenti. Asigurati-va ca punctul dvs. de ancorare este o piatra solida sau copac ce pot rezista fortei de tragere.


https://www.bestride.ro/trolii-accesorii-trolii/
End
Source:Blog Best Ride
Email:***@bestride.ro Email Verified
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Best Ride SRL PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share