Thomas Zink har gjort det nemt at holde 25 års fødselsdag og kunderne elsker det!

Thomas har siden Kanel25års start solgt kanel, der svarer til bagning af 200.000 kanelsnegle eller 15.000 portioner risengrød. Nu har han gjort det endnu nemmere at fejre 25 års fødselsdag!
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Kanel
Cinnamon

Industry:
Food

Location:
Aarhus - Denmark - Denmark

Subject:
Products

AARHUS, Denmark - June 10, 2018 - PRLog -- Thomas driver til dagligt Kanel25år, som han passer fra sine lokaler centralt placeret i Århus. Her har Thomas den seneste tid sendt rigtig mange kg af kanel afsted til en masse forventningsfulde mennesker, der har skulle fejre 25 års fødselsdag.

Selv siger Thomas, at han måske ikke sælge verdens mest sexede produkt, men at det er et produkt, der trods alt skaber en masse sjov og glæde omkring sig.

Vi arbejde med en tradition, der er både elsket og hadet over hele landet, hvilket kun gør tingene mere spænende at arbejde med. Det er især i nord og Sønderjylland, at traditionen for alvor lever, men generelt ser vi, at det meste af Jylland af godt med, når det kommer til fejring af 25 års fødselsdag med kanel. Vi har nogle enkelte bestillinger til Sjælland, men det er primært fra jyder, der har taget traditionen med sig over broen. Vi oplever oftest at folk ryster lidt på hovedet på den anden side af Storebælt siger Thomas med et stort smile.

Innovative tiltag og god kundeservice skal bane vejen i fremtiden

Hos Kane25år sidder dig ikke på den lade side og arbejder hele tiden på, at komme med nye tiltag til deres kunder. Det indbefatter b.la. deres udstyrspakke, hvor kunderne får sendt sikkerhedsbriller, støvmaske og gaffatape direkte med deres kanel. Derved slipper kunderne for at skulle shoppe flere steder, hvilket er noget, som kunderne har taget rigtig godt imod.

Vores kunder har taget rigtigt pænt imod vores udstyrspakkerne, hvilket bare har giver os endnu mere blod på tanden, for at finde andre områder, hvorpå vi kan hjælpe vores kunder. Vi vil være det naturlige valg, når folk leder efter kanel, udstyr, udsmykning eller gode ideer til deres 25 års fødselsdag.

Vi vil bare gerne have, at vores kunder har alt hvad de skal bruge, så de kan skabe den bedst mulige 25 års fødselsdag for dem selv og ikke mindst fødselaren, siger Thomas fra Kanel25år.

Du kan læse meget mere om Kanel25år og deres nye tiltag på: https://kanel25aar.dk/

Contact
Thomas Zink
info@kanel25aar.dk
End
Email:***@kanel25aar.dk Email Verified
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share