Tavane extensibile Silver Cube

Furnizorul tau de incredere pentru un finisaj impecabil si rapid!
 
SATU MARE, Romania - April 2, 2018 - PRLog -- Pret tavane extensibile? Credem ca este primul gand al unui client cand vede in devizul de lucrari acest sistem. Din momentul introducerii pe piata, acum 15 ani, a sistemului „mama" si anume Barrisol, tipului acesta de tavane false, i s-a conferit statutul de material de lux. Dupa un studiu rapid pe piata, atat interna cat si internationala, putem sa observam foarte multe companii. Toate sau majoritatea, produc, livreaza si instaleaza tavane extensibile.

Prin oferta existenta, tavanele extensibile au iesit din acesta nisa „produs de lux". Acum, sistemul este implementat la o scara mult mai larga. Prin acesta expansiune a „producatorilor" din pacate, s-a pierdut din vedere un aspect foarte important: calitatea.
CALITATE si pret tavane extensibile
Care client nu doreste calitate in produs sau servicii? Este normal ca atunci cand platesti pentru ceva, sa primesti in primul rand respect, produse si servicii conform specificatiilor sau conform contractului. Ei bine, in cazul sistemelor de plafoane extensibile, in zona de EST a Europei, nu exista reglementari tinta asupra produsului. Sistemul este acolo langa plafoane casetate si plafoane de gips carton. Sa fim sinceri, chiar sunt aspecte diferite de luat in calcul. Nu exista reglementari in ceea ce priveste densitatea si calitatea membranelor, modalitatea de procesare a materiei prime, etc.

1. Luciul membranelor –  membrana reflecta perfect ceea ce este sub cota de montaj. Fiecare detaliu este usor de perceput. La fel si cromatica si lumina (naturala sau artificiala). Membrana din dreapta, desi are un aspect placut, genereaza o reflexie difuza. Imaginea a ceea ce este sub cota de montaj, nu se reflecta in mod fidel.

2. Se pot observa corpuri de iluminat de tip spot, montate la nivelul tavanului. In cazul montajului aferent imaginii din stanga, se poate observa ca tavanul a ramas in parametrii, chiar si dupa decupajul aferent spotului. In imaginea din dreapta, se poate vizualiza ca membrana nu si-a pastrat parametrii, generand distorsionarea reflectiei a ceea ce se gaseste sub cota de montaj.

Acestea sunt cateva dintre diferentele estetice. Sub aspectul compozitiei putem sublinia ceea ce este cel mai important. Substantele care sunt utilizate in cadrul procesului de manufacturare al materiei prime. In cazul peliculei manufacturate in China sau Ucraina, pentru procesarea PVC-ului, sunt utilizate metale grele precum plumb, cadmiu, mercur, etc.

Intrebati furnizorul de tavane extensibile care este tara de provenienta a materiei prime! Daca intrebi 10 furnizori din Romania, toti vor raspunde ca aduc materialele din Europa. Sistemul funtioneaza altfel: o campanie europeana aduce materie prima din China/ Ucraina (legislatia lor difera fata de cea a Uniunii Europene) si o vinde catre terte firme. Acestea la randul lor vand catre alte companii din Uniunea Europeana. Ce rezulta? Import din Uniunea Europeana.

Ar trebui sa avem o gandire logica. Tavan fals extensibil 10 EUR/mp ?  Cei 10 EUR ar trebui sa contina urmatoarele aspecte financiare: taxe si impozite, salariii, intretinerea/platirea lunara a spatiului in care se desfasoara activitatea, materie prima, profile de calitate, marketing, servicii de contabilitate, etc.
Conclusionati, va rog!
Cu drag,Echipa Silver Cube
Website http://www.silvercube.ro

Contact
Silver Cube SRL
Raluca Savin
***@silvercube.ro
End
Email:***@silvercube.ro Email Verified
Tags:Tavane Extensibile, Stretch Ceilings, Bespoke Ceilings
Industry:Construction
Location:Satu Mare - Satu Mare - Romania
Subject:Websites
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share