ActionCOACH opent kantoor Sint-Katelijne-Waver

De internationale franchiseformule is gespecialiseerd in coaching van KMO's. Het kantoor wordt geleid door Kurt Vervloet.
By: ActionCOACH
 
 
Business Coach Kurt Vervloet
Business Coach Kurt Vervloet
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
KMO
Coaching
Advies

Industry:
Business

Location:
Sint-Katelijne-Waver - Antwerpen - Belgium

SINT-KATELIJNE-WAVER, Belgium - Nov. 28, 2017 - PRLog -- ActionCOACH is een wereldwijd netwerk dat ondernemers intensief begeleidt om snel een beter bedrijfsresultaat te behalen. De franchise-organisatie die in 1993 werd opgericht door de Australische ondernemer Brad Sugars, telt inmiddels meer dan 1.000 coaches in ruim 70 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH begeleid bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

Met eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt. Daarmee is de ondernemer in staat een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Regelmatig wordt de inleidende en gratis workshop '6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf 'georganiseerd.

Vervloet

Kurt Vervloet leidt het kantoor in Sint-Katelijne-Waver. Hij is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur aan Thomas More – campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver en behaalde tevens een MBA aan de Antwerp Management School en een Master in Sales en Marketing aan de Vlerick Management school. Vervloet heeft ruim 22 jaar ervaring in General Management, Sales & Marketing, Strategische Planning, Business Development en Pricing Strategieën.

Hij ziet veel kansen voor business coaching in Vlaanderen. "Vooral kleine en middelgrote ondernemingen hebben behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien."

Voorlopig is ActionCOACH in Sint-Katelijne-Waver nog een eenmanszaak, maar Kurt Vervloet wil deze snel uitbouwen met extra collega's.

Voor ondernemers die meer uit hun onderneming willen halen en willen groeien is er op 30 november a.s. van 15.00 - 17.30 uur de introductieworkshop '6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf'. Aanmelden kan via https://www.eventbrite.com/e/actioncoach-6-stappen-naar-e...

Contact
Kurt Vervloet
***@actioncoach.com
+32474072444
End
Email:***@actioncoach.com
Posted By:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:KMO, Coaching, Advies
Industry:Business
Location:Sint-Katelijne-Waver - Antwerpen - Belgium
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Nov 28, 2017
ActionCOACH Nederland & Vlaanderen PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share