Calculatoare Refurbished | Dell exclusive Store

Dell | eXclusive Store From the passion for technology in 2011 we started a small business with laptops and computers, now we are the leading provider of professional Dell equipment and the online store with the largest range of Dell equipment.
By: Refurbished Computers SRL
 
 
news-05.07.18-S
news-05.07.18-S
BUCHAREST, Romania - July 3, 2017 - PRLog -- Calculatoare Refurbished si Second Hand Dell la cel mai bun raport Calitate / Pret.

Importator și distribuitor calculatoare refurbished si second hand, monitoare, laptopuri second hand si refurbished Dell, acumulatori/baterii și alimentatoare noi compatibile, componente pentru laptopuri și calculatoare Dell dar si licente Windows 7 / 8 / 10 Refurbished. Toate produsele pot fi achizitionate în 6 rate egale fara dobanda, fara comision, fara limita de suma prin cardurile de cumparaturi Star BT Banca Transilvania. Livram oriunde in Romania prin curierat in maxim 48 ore de la comanda.


Dell | Exclusive Store
Importator si distribuitor calculatoare second hand, monitoare, laptopuri second hand și refurbished Dell, acumulatori/baterii ?i alimentatoare noi compatibile, componente pentru laptopuri si calculatoare Dell dar și licențe Refurbished - Microsoft Windows 7 / Windows 8. Toate produsele pot fi achiziționate în 6 rate egale fără dobânda, fără comision, fără limita de suma prin cardurile de cumpărături Star BT Banca Transilvania. Livram oriunde în România prin curierat în maxim 48 ore de la comanda.

Începând din 2011 oferim clienților noștri cele mai fiabile echipamente IT. Ne concentram pe un singur brand " DELL " și reușim sa oferim laptopuri și calculatoare business de foarte buna calitate la preturi excelente.

Am început prin a comercializa produse second hand DELL în 2011. În 2012 am devenit parteneri DELL și Microsoft ceea ce ne-a permis sa extindem gama de produse și sa comercializam echipamente DELL Refurbished cu software licențiat Microsoft și 2 ani garanție.

În ianuarie 2013 am implementat un sistem de plata online și plata online în rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături STAR BT - Banca Transilvania, sistem care ne încurajează sa extindem în continuare gama de produse astfel încât începând din Februarie 2013 sa oferim clienților produse noi DELL din gamele Home și Small Business.

Pentru menținerea unui nivel ridicat de calitate toate produsele fie ele refurbished sau second hand sunt verificate, testate și cosmetizate individual astfel încât la client va ajunge un produs care arata similar și funcționează identic cu un produs nou dar la un preț de pana la 5 ori mai mic.

Datorita calității și fiabilității calculatoarelor DELL comercializate oferim periodic prin oferte comerciale garanție de pana la 3 ani pentru gama refurbished și 2 ani pentru cele second hand.

În afara de sisteme complete va punem la dispoziție o gama din ce în ce mai mare de componente și soluții de upgrade pentru laptopurile și calculatoarele DELL.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, la finalul anului 2012 am cautat, identificat, achiziționat și testat baterii compatibile pentru laptop-uri DELL. Datorita performantelor dovedite, din ianuarie 2013 comercializam aceasta gama de consumabile cu garanție de 12 luni astfel încât clienții noștri se pot bucura de baterii 100% compatibile la fel de puternice dar la un preț cu aproximativ 50% mai mic.

Am început construirea unei rețele de service postgarantie și speram ca în viitorul apropiat sa ne extindem în toate orașele mari din tara fie prin personal propriu sau prin parteneri de service astfel încât la final orice problema semnalata sa o soluționăm în 48 ore.

Dorința noastră este ca pana la finalul acestui an sa devenim cel mai cunoscut și apreciat furnizor de produse DELL Consumer And Small Business pentru toate cele 3 categorii: Second Hand, Refurbished si produse Dell noi.

Laptopuri Second Hand - (http://www.dell-outlet.ro/laptop/laptop-second-hand.html) http://www.dell-outlet.ro/

Laptopuri Refurbished (http://www.dell-outlet.ro/laptop/laptop-refurbished.html)

Aspect Impecabil, Minim 2 Ani Garantie, Tastatura noua QWERTY, Functionare la parametri proiectati, Baterie cu minim 70% din capacitatea initiala, Licente Windows, Antivirus Gratuit, Drivere Instalate, Asistenta Tehnica, Diagnoza online Gratuita

Laptopuri Second Hand (http://www.dell-outlet.ro/laptop/laptop-second-hand.html)

Trec printr-un amplu proces de service, Sunt Verificate/ testate , Curățate profesional, Sistem de racire refacut , Componentele consumabile esentiale inlocuite, Perfect functionale, Pot prezenta imperfectiuni estetice, Tastaturi originale cu layout divers, Baterie Minim 55% din capacitatea initiala, 12 Luni Garantie

Dell | eXclusive Store
Partener Dell - ID: 2788349929 / Microsoft Refurbished - ID: 240006543
Tel / Fax: 033 11 00 411 / 0767 748 748 / 07555 60 825 E-mail: office@dell-outlet.ro

Media Contact
Dell eXclusive Store
***@dell-outlet.ro
0767748748
End
Email:***@dell-outlet.ro Email Verified
Tags:Laptop Refurbished, Calculatoare Second Hand, Calculatoare Refurbished
Industry:Computers
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Subject:Websites
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Jul 20, 2018Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share