ActionCOACH, wereldwijd toonaangevend coachingbedrijf voor MKB, lanceert in Limburg

Gratis workshop voor MKB-ondernemers met serieuze groeiambitie op vrijdag 14 oktober a.s. van 10.00 - 12.00 uur in het LEBE Business Center te Geleen
By: ActionCOACH
 
 
MasterClass 6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf
MasterClass 6 Stappen naar een Succesvol Bedrijf
GELEEN, Netherlands - Oct. 3, 2016 - PRLog -- Onlangs is ActionCOACH, 's werelds nummer 1 Business Coaching onderneming en al enkele jaren actief in Nederland, gestart met een kantoor in Limburg onder leiding van Patrice van Bergen. ActionCOACH begeleidt ondernemers intensief en volgens een bewezen methodiek om in minder tijd een beter bedrijfsresultaat te behalen. Omdat deze methodiek al bijna 25 jaar uiterst succesvol is, geeft ActionCOACH een unieke garantie op resultaat. Tijdens de gratis workshop voor ondernemers op vrijdag 14 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het LEBE Business Center in Geleen wordt op onderhoudende wijze het geheim van de methodiek van ActionCOACH onthult.

ActionCOACH is in 1993 opgericht door Brad Sugars, een Australische multi-entrepreneur, auteur van diverse business boeken en internationaal veelgevraagd spreker. Inmiddels telt de organisatie meer dan 1.000 coaches in ruim 60 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH gecoacht bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt, waarmee de ondernemer in staat is een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Regelmatig wordt de inleidende en gratis workshop '6 stappen naar een succesvol bedrijf' verzorgd.

Patrice van Bergen heeft, na een studie Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, zijn sporen verdiend in zowel het bedrijfsleven als in coaching van ondernemers. Telkenmale heeft hij ondernemingen naar een hoger niveau gebracht met oog voor het verleden, heden en toekomst. Zijn ervaring strekt zich daarbij uit over verschillende branches, zoals horeca, productie, dienstverlening, detailhandel en groothandel. Tevens is hij werkzaam geweest in alle functionele gebieden binnen een onderneming. Of het nu inkoop, verkoop, automatisering, logistiek, financiële administratie, marketing of eindverantwoordelijkheid als algemeen directeur betreft: de kennis en ervaring is aanwezig.

Patrice van Bergen ziet veel kansen voor business coaching in Limburg. Met name het Midden- en Kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien.

Voor aanmelding en meer informatie zie http://www.actioncoach.com/patricevanbergen/6stappen of neem telefonisch contact op via nummer 06-82439173.

Contact
Patrice van Bergen
***@actioncoach.com
06-82439173
End
Email:***@actioncoach.com
Posted By:***@actioncoach.com Email Verified
Tags:Mkb, Ondernemen, Workshop
Industry:Business
Location:Geleen - Limburg - Netherlands
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
ActionCOACH Nederland & Vlaanderen News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share