Vækst Gennem Internationalisering skal øge eksporten og skabe nye arbejdspladser

TBK Consult valgt til at gennemføre workshops i etablering på eksportmarkeder for Væksthus Hovedstadsregionens "Vækst Gennem Internationalisering" program.
 
 
Niels Boje Lund
Niels Boje Lund
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Eksport
Forretningsudvikling
Salg

Industry:
Government

Location:
Copenhagen - City Of Copenhagen - Denmark

Subject:
Partnerships

COPENHAGEN, Denmark - Aug. 6, 2016 - PRLog -- Danmark er et lille marked, der med sine 5,7 millioner indbyggere repræsenterer mindre end en ½ procent af det samlede globale marked. Ikke desto mindre er Danmark blandt de 20 rigeste lande i verden, hvilket bl.a. hænger sammen med danske virksomheders evne til at eksportere deres produkter og services. Eksportsuccessen er dog forbeholdt de særlige få – kun 6 % af virksomhederne i den private sektor formår således at eksportere deres produkter!

Væksthus Hovedstadsregionen, der bl.a. støtter små- og mellemstore virksomheder i forretningsudvikling med henblik på øget vækst, tilbyder et program, der har til formål at øge danske virksomheders forudsætninger for eksportsucces.

Ifølge projektleder Niels Boje Lund, så er Danmark blandt de førende i verden, når det kommer til innovation. Men for at omsætte dette til en varig succes er danske virksomheder afhængige af det globale marked – det danske marked er simpelthen ikke stort nok.

"Virksomhedernes vækst er meget afhængig af eksport, derfor er det også problematisk, at over 50 % af danske virksomheder indstiller deres eksportaktiviteter indenfor 1 år", siger Niels Boje Lund. "Vi har i Væksthuset en vigtig opgave med at hjælpe virksomhederne med at reducere eksportrisikoen og finde hurtigere veje til det globale marked".

Væksthus Hovedstadsregionen har indgået et samarbejde med TBK Consult, der skal være partner på en række workshops i programmet Vækst Gennem Internationalisering. Programmet tilbyder et forløb, hvor virksomhederne får testet deres eksportmodel herunder træning i aktuelle og agile koncepter for forretningsudvikling. Det hele testes med konkrete møder med potentielle kunder og forretningspartner på udvalgte eksportmarkeder.

"Vi har valgt at samarbejde med TBK Consult, fordi de er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at etablere sig på nye markeder. De virksomheder vi arbejder med er meget handlingsorienterede og foretrækker generelt en hands-on tilgang. Derfor passer TBK's erfaring og tilgang rigtig godt til Vækst Gennem Internationalisering" siger Niels Boje Lund.

For yderligere information: Niels Boje Lund, nbl@vhhr.dk, +45 2020 4232

Om Væksthus Hovedstadsregionen

Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder uvildig sparring til vækstvirksomheder og iværksættere i hovedstadsregionen. Væksthuset samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører, herunder den lokale erhvervsservice.

Læs mere på http://startvaekst.dk/vhhr.dk

Om Vækst Gennem Internationalisering: http://startvaekst.dk/vhhr.dk/vaekst-gennem-internationalisering

Om eksport af produkter: http://www.dk-export.dk/nyt-og-presse/nyheder/eksportens-dna-kortlaegger-opskrift-paa-eksportsucces/

Media Contact
Steen Helmer
she@tbkconsult.com
+45 40 40 90 99
End
Source:TBK Consult
Email:***@tbkconsult.com
Posted By:***@tbkconsult.com Email Verified
Tags:Eksport, Forretningsudvikling, Salg
Industry:Government
Location:Copenhagen - City Of Copenhagen - Denmark
Subject:Partnerships
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
TBK Consult Holding ApS PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share