Efterspørgslen efter Polytex automatiseret management tekstilløsninger vokser globalt

 
March 3, 2016 - PRLog -- Polytex Technologies, en succesfuld leverandør af automatiserede løsninger til dispensering, opbevaring, håndtering og forvaltning af tekstiler i sundhedssektoren, hospitaler og industrisektorer, er glade for at kunne annoncere sine planer om at udvide de internationale forretningsaktiviteter og gøre distributionsbasen større på de vigtigste markeder i Europa.

Med hundrede af systemer implementeret på verdensplan, leverer Polytex en ideel løsning til industrier, hvor medarbejderne skal bære rene, vaskede uniformer, såsom på hospitaler, hoteller og producenter. Det samme gælder industrier, der forsyner kunder med håndklæder eller hyppigt udskiftede tekstilemner, såsom kurbade og fitnesscentre, som også har stor gavn af Polytex’ løsninger.

Hver enhed fra Polytex er designet som et standardklædeskab med stor kapacitet til at indeholde foldede tekstiler. Med sin lille størrelse passer det komfortabelt ind i almindelige rum, såsom entreer eller  korridorer og skaber et bekvemt distributionssted, 24/7. Maskinen i sig selv er let at betjene og giver mulighed for hurtig og nem dispensering og returnering af beklædning efter behov.

Den indbyggede softwaremonitering og styring af en ensartet anvendelse giver bedre lagerstyring, drift og hjælper afdelingerne med at holde styr på de enkelte stykker tekstiler og kontrol af tøjvasken. Dette reducerer omkostninger, sparer tid og sikrer kontrol i realtid samt forøger den samlede effektivitet.

“Polytex-systemet er revolutionerende for virksomheder, der er afhængige af uniformer, arbejdstøj og håndklæder til deres daglige drift,” siger Tomer Poliner, CEO på Polytex Technologies. “Med så mange tilfredse kunder er vi klar over, at markedet blot er i sin tidlige startog vokser støt hver dag. Derfor leder vi efter yderligere partnere, der ønsker at være med i dette spændende initiativ og repræsentere Polytex- løsninger på nøglemarkederne.”

Kvalificerede agenter og distributører skal kontakte: info@polytex-technologies.com.

Om Polytex Technologies Ltd.

Polytex Technologies Ltd., der er etableret i 2003, er en af verdens førende udviklere og producent af avancerede, let anvendelige systemer til management af foldet beklædning på hoteller, i sundhedssektoren, fitnesscentre og på fabriksanlæg. Det patenterede Polytex-system er en helt automatiseret løsning til distribution, håndtering og administration af foldet tøj, arbejdstøj, linned, håndklæder og værnemidler. For yderligere oplysninger besøg: www.polytex-technologies.com.

# # #

Kontaktinformation:
E-mail: info@polytex-technologies.com

Webside: www.polytex-technologies.com


End
Email:***@polytex-technologies.com Email Verified
Tags:AUTOMATISERET, TEKSTILMANAGEMENT
Industry:Business
Location:Denmark
Subject:Deals
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Polytex Technologies PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share