Debuut muziek video Bierbeekse singer-songwriter Carl Durant (Radio 2) - clip Frank Telli - choreografie Aike Raes

Nieuwe single "No Matter What", uit op 14/02, staat ondertussen vijf weken in de playlist van Radio 2. Op 17/02 volgt de muziek video, gefilmd door Frank Telli (o.a. Ronnie Flex). Carl brengt “Cinematic Pop-Rock from Belgium with a soul found in San Diego”, waar hij 11 jaar woonde. De track werd opgenomen bij Grammy winnaar Alan Sanderson (Rolling Stones, Fleetwood Mac). De video is een mooie interactie van dans, muziek en filmische shots die de singer-songwriter aan het publiek voorstellen.
 
1 2 3
Carl Durant (Profile Pic)
Carl Durant (Profile Pic)
LEUVEN, Belgium - Feb. 17, 2016 - PRLog -- Eerste reacties:

“Ik ben fan” zegt Vanessa Vanhove van De Lage Landen (Radio 2) over de single “No Matter What”.

This was candy to my ears. I loved it. Reminds me of Davey Jones (The Monkeys). (Audiokite)

Nieuwe single voor Valentijn

Op iTunes werd de single ter gelegenheid van Valentijn uitgebracht op 14/02/2016. Links naar streaming sites (Spotify, Deezer) en stores (iTunes, Google): carldurant.lnk.to/nmwht

In het programma De Lage Landen op Radio 2 werd de single door Carl aan de luisteraars voorgesteld op 28/01, waarna Vannessa Vanhove zichzelf alvast fan verklaarde.

Debuut video door Frank Telli:
Geïnspireerd door zijn dansende dochters besloot Carl om Aike Raes van het gekende danscentrum in Leuven te betrekken bij de uitwerking van de muziekvideo voor "No Matter What". Het concept is een visueel aantrekkelijke beeldencollage geworden die passend de muziek aanvult en de kijker uitnodigd tot herhaald kijken.

Voor regie en editing was Frank Telli, die zelf ooit de Kunstbende won, al snel geïnteresseerd en dankzij hem werd het project zeer vlot en visueel heel geslaagd gerealizeerd. Frank werkte recent met artiesten als Tourist LeMC, Hef en Ronnie Flex waarvan de laatste video ondertussen meer dan 1,5 miljoen views haalde.

De video voor "No Matter What" van Carl Durant is nu beschikbaar op YouTube:

https://youtu.be/52-8aVVLhQwBio Carl Durant

Na 11 jaar muzikale en andere avonturen in Californië brengt singer-songwriter Carl Durant een mix van Europese en West-coast invloeden uit het coffee-house circuit terug naar België. Denk: Ed Sheeran ontmoet Jason Mraz en Tom Waits voor een jam in de koffieshop. Een genre-omschrijving? Noem het dan “Cinematic Pop-Rock”, melancholie is nooit echt veraf. Op het hoofdpodium van Het Depot en op Crisisfestival toonden Carl&The Lost Kings in 2015 dat ze helemaal klaar zijn voor de grotere podia.

Radio 2 zet begin 2016 de nieuwe single ” No Matter What” alvast op de playlist.

Website met full bio: www.carldurant.com

Extra foto's cleared voor publicatie.

Social Networks: Twitter, Facebook, YouTube
Hashtag #NMWHT

Over zijn EP “Last Place”, schreef de San Diego Troubadour “Durant is a solid songwriter, with a lot of potential” en de airplay op lokale radio werd goed ontvangen: “ LOVE the song “Appropriate” sounded good on the air tonight..” – Mookie (Radio Sophie/KPRI).

Photos:
https://www.prlog.org/12533987/1
https://www.prlog.org/12533987/2
https://www.prlog.org/12533987/3
End
Source: » Follow
Email:***@nunurecords.com Email Verified
Tags:Acoustic Music, New Music, Music Video, Singer Songwriter, Belgisch, Belgium, Leuven, Video
Industry:Arts, Entertainment
Location:Leuven - Vlaams-Brabant - Belgium
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share