LEDSECTION ApS lancerer energieffektive LED pærer til en uovertruffen pris

Der er tale om LED lyskildens redning. LED-pæren er overordnet set skyld i den flotte succes LED lyskilden har fået de seneste år. Udviklingen er gået enormt stærkt siden LED pærer er kommet på markedet.
 
KØBENHAVN, Denmark - Jan. 15, 2016 - PRLog -- Der findes LED pærer med tonsvis af forskellige fatninger og udforminger. Nogle er virkeligt ikke egnet til belysning i hjemmet, hvor andre vinder stort over sparepæren. Hvis der kendes til parametre som lumen, farvegengivelse, farvetemperatur og lysspredning, så er man godt på vej til at finde den rigtige LED pære. Det er nemlig alle parametre, som har en stor indvirkning på hvordan lyset præsenteres i et rum. Mange mener, at LED-pære markedet er en jungle. Det er det til dels også. Det er ihvert fald vigtigt, at være vågen, for ellers spildes der hurtigt nogle hundrede kroner på køb af de forkerte lyskilder. Generelt skal der først og fremmest ses på hvilken fatning, at den eksisterende pære har. Når dette er på plads, kan der søges dybere på markedet for den rigtige LED erstatning.

Her skal der ses nærmere på de tidligere nævnte parametre. Et godt råd er at holde sig til en lysfarve omkring 2700K og en farvegengivelse der er >90Ra. Spots kommer typisk med en lysspredning på 20-50 grader. De halogenspots vi kender har generelt 36grlysspredning. Skal du have noget der ligner en halogen, er det en god idé, at ligge mellem 30-40gr. Hernæst skal der ses på, om det er nødvendigt at kunne lysdæmpe. Det er straks værre. Her er der desværre ikke meget vejledning at hente. Simpelthen fordi, der ingen standard findes for lysdæmpning af LED-pærer - og hvis der gjorde, ville der stadig være rigtig mange lysdæmpere, som alligevel ikke ville kunne bruges til LED pærer, for de er udviklet til gløde- og halogenpærer. Allier dig med en fagmand, som vil kunne guide dig i den rigtige retning indenfor dæmpbare LED pærer.

LEDSECTION ApS har specialiseret sig i at vejlede i LED pærer og LED lys, så de bedste løsninger altid implementeres. Vi holder til i København, men opererer i hele Danmark. Kontakt os idag for at finde den rigtige LED lyskilde til dit projekt.

http://ledsection.com/

Contact
LEDSECTION ApS
Kattegatvej 39, Nordhavn, Denmark
info@ledsection.com
(+45) 32 130 170
End
Source: » Follow
Email:***@ledsection.com
Tags:Led Lamper, LED belysning, Led
Industry:Electronics
Location:København - Denmark - Denmark
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Jan 15, 2016Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share