Elling Wirum uttaler at sommersalget i 2014 var meget tredsstillende for Norsk Båtimport Event AS

By: Norsk Båtimport Event AS
 
OSLO, Norway - Oct. 1, 2014 - PRLog -- Norsk Båtimport Event formidlet to store «Power-Båter» denne sommeren og to midtconsole båter. Det som hindret salg av flere båter var ene og alene at det ikke var mulig å skaffe flere båter i det øvre sjiktet hvor Norsk Båtimport Event arbeider.

Ifølge Wirum forbereder Norsk Båtimport Event seg imidlertid på at den fantastiske sommeren i år vil gjenspeile seg i båtsalget neste år. Norsk Båtimport Event planlegger derfor å ha flere  båter i sin portefølje til neste sesong uttaler Wirum.

Ikke bare været, men også en del suksessfulle såkalte «Poker Runs» i Norge og Skandinavia har også økt interessen for ekstrembåter. Selv arrangementene har blitt godt hjulpet av været har de også vært godt arrangert og skapt en stor interesse der hvor de har vært arrangert. Wirum var tilstede ved  Skagen Across arrangementet i Tvedestrand som var utrolig vellykket i år. Slike arrangementer bidrar til å øke rekrutteringen til båtsporten og flere får interessen for de virkelig store og superraske båtene som Norsk Båtimport Event representerer. Et annet vellykket løp var Smøgen Pokerrun  hvor Wirum  også var tilstede, som i år ble en stor suksess.

https://www.youtube.com/watch?v=8gCdujJGs78&list=UU-B...Selv en ihuga båtentusiast som Wirum forteller at været også for han spiller en stor rolle. Han forteller om episoden for et par år siden hvor han etter dager med regn la igjen båten i Lillesand for så å reise til Kristiansand og fly til Syden for en ukes opphold der,  det etter at langtidsvarselet  spådde 1 uke med  fortsatt dårlig vær. Båt fikk være båt!

Båtmarkedet i Norge svinger gjerne fra de store høyder til katastrofeår og går som regel i 7 års intervaller. Den siste gode perioden var i årene 2005-8 da han omsatte båter for over 20 mill Nok. Etter en bølgedal noen år, kan det se ut som om markedet er på vei opp igjen. Selv om Wirum er en gammel ringrev i bransjen  vil han være forsiktig med å ta båter til lager, men kommer til å ta inn flere båter til neste år. Han vil likevel være forsiktig slik at han kan håndtere uventede tilbakeslag i markedet.

Kontakt: Stein Elling Wirum, telefon: 47 99 49 40 40

Mer informasjon:

Norsk Båtimport Salg AS

Fra han var 7 år gammel har Stein Elling Wirum eid flere båter. Han har kjørt båtrace siden 1979 og vunnet en rekke seire både i Norge og utlandet i de store båtklassene. Han startet i tidlig voksen alder med import av det ypperste av speedbåter og starte tegene  importfirmaer. Norsk Båtimport Event A/S  er i dag importør av noen av de fremste speedbåtene i markedet.

Contact
Elling Wirum
***@mtiboats.no
End
Source:Norsk Båtimport Event AS
Email:***@mtiboats.no
Tags:Power-Båter, Elling Wirum, Poker Runs
Industry:Event, Sports
Location:Oslo - Oslo - Norway
Subject:Events
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Oct 01, 2014Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share