New Yorker Romania Online Shop

Vorbim despre Brnadul New Yorker In Romania, si magazinul de unde poti cumpara produse New Yorker Romania Online!
By: New Yorker Romania
 
 
new yorker romania
new yorker romania
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* New Yorker
* Romania
* Online
* Haine

Industry:
* Apparel

Location:
* Brasov - Brasov - Romania

BRASOV, Romania - Jan. 22, 2014 - PRLog -- New Yorker Romania este o companie germana, cu sediul central la Kiel, ce produce imbracaminte pentru tineri cu varste cuprinse intre 12 si 35 de ani. Stilul oferit de New Yorker se adreseaza in special adolescentilor, dar si adultilor, cu persoanalitate dinamica si indrasneata. Oferta se extinde de la haine la accesorii si incaltaminte. Prin cele cinci linii vestimentare ale sale (Amisu, Fishbone, Cencored, Smog si Fishboen), compania acopera o gama sofisticata si variata de stiluri, de la sport la casual si elegant.
In primul rand New Yorker Romania insemna moda pentru tineri, adresandu-se, in ciuda aparentelor, un public foarte exigent si critic. Pentru a satisface nevoile adolescentilor, compania propune o oferta bogata pentru toate ocaziile. In oferta se regasesc haine sport, bazate pe materiale din bumbac, de zi, bazate pe denim (pantaloni, veste sau fuste) si de seara sau pentru ocazii speciale, colorate si sclipitoare. In magazinele New Yorker puteti gasi si o multime de accesorii interesante, de la palarii, esarfe, curele sau agrafe de par, pana la genti sau manusi.
New Yorker are in prezent peste 700 de magazine in 25 de tari, din Europa si Orientul Mijlociu.
Compania a fost fondata in anul 1971, incepandu-si activitatea prin deschiderea unui mic magazin in Flensburg, in care oferta principala consta din blugi. Pana la sfarşitul anilor ’80 compania si-a extins reteaua de magazine in toata Germania, axandu-se doar pe vanzare cu amanuntul. In 2000 compania are deja o retea extinsa de magazine, cuprinzand Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Spania, Danemarca si Slovenia. In 2001 introduce o licenta pentru fabricarea de ceasuri fishbone-Henderson, si infiinteaza o noua linie de imbracaminte, Amisu.
In anii 2002 – 2003, New Yorker a fost unul dintre sponsorii importanti ai festivalurilor Mayday, Loveparade si Hip Hop Festival, extinzandu-si de asemenea oferta cu o noua colectie, Censored.
New Yorker Romania a intrat pe piata din Romania in 2007, cu magazine in Sibiu, Cluj-Napoca si Targul Mures. Prima unitate din Bucuresti a fost deschisa in Militari Shopping Center, urmand curand altele in AFI Cotroceni Park si Sun Plaza. Compania si-a propus un tel de 50 de magazine pentru piata din Romania.

Contact
Adriana
***@mail.com
0267312788
End
Email:***@mail.com
Tags:New Yorker, Romania, Online, Haine
Industry:Apparel
Location:Brasov - Brasov - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Shopmaniac News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share