Eurorent Limburg: verkoop machines

In Limburg en Luik vindt u dé verhuurspecialist van machines geschikt voor de bouw, industrie en tuin, namelijk Eurorent Verhuurbedrijf.
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Eurorent
Verhuurbedrijf
Limburg
Verhuur Machines

Industrys:
Internet
Marketing

Location:
Antwerp - Antwerpen - Belgium

ANTWERP, Belgium - Jan. 10, 2014 - PRLog -- Eurorent heeft immers al meer dan 30 jaar ervaring en heeft vestigingen in Hasselt, Houthalen, Leopoldsburg, Sint-Truiden en Seraing. Op deze manier kan Eurorent haar klanten ter plekke snel verder helpen.

De kerntaak van Eurorent is het verhuren van machines voor de bouw, industrie en tuin. Dit doet ze aan scherpe huurprijzen in combinatie met flexibele huurtermijnen en een goede omkadering met degelijke verzekeringen. De machines zijn ook veilig, betrouwbaar en kunnen de zwaarste taken aan. Tot het gamma behoren bouwmachines en tuinmachines maar ook stellingen en werfinrichting zijn verkrijgbaar.

Daarnaast verzorgt Eurorent ook de verkoop van deze machines, zowel nieuw als tweedehands.

Verkoop machines: nieuw - tweedehands

Eurorent verkoopt machines voor de bouw, industrie en tuin en dit tegen de scherpste prijs. Daarnaast verkopen wij echter ook werktuigen, werkkledij en ander materiaal. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor persoonlijke beschermingsmiddelen die u beschermen tijdens het uitvoeren van uw werken. Zoekt u dus een totaalpakket tegen de beste prijs om al uw werken te voltooien? Dan bent u bij Eurorent aan het juiste adres!

Op het einde van de afschrijvingsperiode biedt Eurorent ook diverse tweedehandse machines uit haar gamma te koop aan. Dit is dan uw kans om u tegen een voordelige prijs betrouwbare machines die zwaar werk kunnen verrichten, aan te schaffen.

Het is niet zo dat deze tweedehandse machines van minderwaardige kwaliteit zijn, want de technici van Eurorent hebben te allen tijde het materiaal piekfijn in orde gehouden.

Ons verkoopgamma is uitgebreid en zeker iets voor u wanneer u bouwwerken, industriewerken of tuinwerken wilt uitvoeren. Kom daarom zeker eens langs bij Eurorent en huur een machine of koop er een, nieuw of tweedehands, tegen de scherpste prijs! Naast machines moet u ook voor allerhande veiligheidsmateriaal bij ons zijn.

Contact
Gouden Gids - Pages d'Or
***@goudengids.be
End
Source:Eurorent Verhuurbedrijf
Email:***@goudengids.be Email Verified
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
goudengids.be PRs
Trending News
Top Daily News
Top Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share