Waarom een veranda zelf bouwen?

Droom jij van een open, lichte ruimte die lekker gezellig & comfortabel is? Om gewoon te relaxen en te genieten van je tuin? Dan is een veranda de ideale oplossing voor jou. Hieronder enkele redenen waarom een veranda bouwen een absolute must is!
By: VG Plastics
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Veranda
Veranda Bouwen
Bouwmaterialen Veranda
Verandaplaten
Aluminium Profielen

Industrys:
Construction
Home

Location:
Antwerp - Antwerpen - Belgium

ANTWERP, Belgium - Sept. 13, 2013 - PRLog -- Een veranda is het verlengde van je tuin
Met ons typisch Belgische weer is het niet altijd gemakkelijk om te genieten van de tuin. Regen, lage temperaturen, … het is ons allemaal welbekend. Gelukkig hoef je je hierover geen zorgen meer te maken met een veranda.

De veranda is namelijk het verlengde van je tuin, maar dan achter glas. Zo kun je zelfs van je tuin genieten gedurende de winter- en herfstmaanden. En in de zomer? Dan verplaats je gewoon je verandameubelen naar je terras.

Veranda bouwen = geen administratieve rompslomp!
Wist je dat het niet meer nodig is om een architect in te huren of een bouwvergunning aan te vragen als je zelf een kleine veranda wilt bouwen? Het is voldoende om melding van de bouw van je veranda te maken aan de gemeente.

Dit geldt weliswaar enkel voor kleine veranda’s (<40 m²), bij grote veranda’s geldt de oude regeling nog. Zeker eens controleren bij de gemeente of ons contacteren voor meer info.

Verandaplaten & aluminiumprofielen voor je veranda
Is het ontwerp gekozen en staan de bouwplannen klaar? Dan is het tijd om het bouwmateriaal in te kopen. V.G. Plastic’s (http://www.vgplastics.com/nl/home) is de ideale plek voor alle materialen om je veranda zelf te bouwen (http://www.vgplastics.com/nl/veranda).

Zo bieden we je een uitgebreid gamma aan verandaplaten in polycarbonaat of acrylaat met een uitstekende isolatiewaarde. Ook voor aluminiumprofielen voor veranda’s kun je bij ons terecht. En natuurlijk fabriceren we ook zelfdragende profielensystemen & veranda toebehoren.

Bezoek gerust onze website voor een overzicht van onze verandaplaten & ander materiaal. Je kunt ons ook steeds contacteren voor extra informatie.
End
Email:***@goudengids.be Email Verified
Phone:+32 (0)3 205 43 07
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share