Luxe maatwerk rondreizen door Vietnam met Talisman ( Luxury Travel )

Talisman maakt van uw vakantie naar Vietnam de luxe reis van uw dromen. Ontdek uw luxe maatwerkreis naar Vietnam bij Talisman
By: LUXURY TRAVEL AGENCY
 
 
Luxury Travel
Luxury Travel
HANOI, Viet Nam - May 6, 2013 - PRLog -- Vietnam heeft al wat langer geleden zijn plaats verworven op de toeristische landkaart en deze prachtige reisbestemming staat bij veel mensen al een tijdje op de verlanglijst. Niet onterecht!

Een reis door Vietnam is door zijn enorme lengte ontzettend divers. Fascinerende bergvolkeren en het overweldigende natuurgebied Halong Bay in het noorden, ongerepte stranden en oude steden in centraal Vietnam en de duizenden riviertjes met drijvende markten en tuinderijen in de zuidelijke Mekongdelta. Elke streek heeft zijn eigen geschiedenis en eigen typerende bevolking wat het zeer interessant maakt om meerdere delen van het land te combineren in een reis.

Routesuggesties

Verschillende mooie plaatsen in Vietnam kunnen gecombineerd worden met luxe en bijzondere accommodaties. Laat u voor uw reis door Vietnam inspireren door onze routesuggesties. http://www.privateluxuryjourneys.com/vietnam.html

Vietnam geografisch


Vietnam bestrijkt de meest oostelijke rand van Zuidoost-Azië. Het langwerpige, S-vormige land wordt aan de oostkant begrensd door de Zuid-Chinese Zee.

Het noorden grenst aan China en het midden en zuiden grenzen aan Laos en Cambodja. Klik op het kaartje voor een beter beeld.

Contact
Bel ons op 0084 62840479 of Luxury Travel
http://www.privateluxuryjourneys.com/vietnam.html
End
Email:***@luxuryprivatetravel.com Email Verified
Phone:+84-4-62840479
Tags:Luxe, Travel Luxe, Luxe Vietnam, Luxe Holidays, Luxury Travel
Industry:Tourism
Location:Hanoi - Hanoi - Viet Nam
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
LUXURY TRAVEL Co., LTD News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share