Evolutia sarcinii pe saptamani

Urmareste modul in care evolueaza sarcina in fiecare saptamana si ce transformari au loc in corpul tau. Citeste sfaturile legate de analizele obligatorii, alimentatie si controalele medicale necesare pentru o sarcina fara probleme.
 
Jan. 21, 2013 - PRLog -- Sarcina este o calatorie minunata, o perioada plina de transformari atat fizice cat si emotionale.

Chiar daca vestea te-a surprins sau asteptai cu nerabdare sa se intample un miracol in viata ta, ziua in care testul de sarcina iti confirma ca vei avea un copil este cea mai frumoasa din viata ta.

Treptat, saptamana de saptamana, vei observa schimbari tot mai mari. Daca in primul trimestru vei avea greturi, ameteli si senzatia de balonare, al doilea trimestru pare magic. Bebelusul creste, se misca, incepe sa semene tot mai mult cu tine si partenerul de viata. In ultimul trimestru, bebelusul din burtica se pregateste pentru mediul in afara uterului iar tu cu siguranta nu te mai recunosti in oglinda - burtica este evidenta si miscarile sunt mai puternice.

Pentru a veni in ajutorul tau, am construit calendarul sarcinii pe saptamani:  http://www.sfatulmamicilor.ro/sarcina ! In acest mod vei urmari saptamana de saptamana evolutia bebelusului din burtica, transformarile majore din corpul tau, planul de analize obligatorii dar si detalii despre stilul de viata pe care trebuie sa il urmezi cand esti gravida.

Tot pentru a fi mai usor sa parcurgi sarcina, am construit o serie de articole utile despre simptomele comune, problemele in sarcina, travaliul si nasterea, alimente permise sau interzise dar si multe alte articole si sfaturi utile.

Inscrie-te in comunitatea http://www.sfatulmamicilor.ro si vei avea acces la toate informatiile utile dar si la discutiile din forum unde vei putea gasi raspunsuri la intrebarile tale.
End
Source:Sfatulmamicilor.ro
Email:***@sfatulmamicilor.ro Email Verified
Tags:Sarcina Pe Saptamani, Sarcina, Bebelus, Calendar
Industry:Family, Health
Location:Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share