SATO introduceert de TG3 printer voor de detailhandel

SATO, toonaangevend producent van barcodeprinters, labelprinters en EPC-/RFID-toepassingen, introduceert de nieuwe TG3 printer.
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Sato
* TG3

Industry:
* Business

Location:
* Luton - Bedfordshire - UK

Sept. 24, 2012 - PRLog -- De TG3 is speciaal ontwikkeld voor de detailhandel en ideaal voor het labelen van kleding, accessoires, huishoudelijke producten en nog veel meer.

De thermische TG3 printer kan helpen om een sterke merkidentiteit op te bouwen door middel van aantrekkelijke labels van hoge kwaliteit met daarop bijvoorbeeld merk, logo, slogan, productnummer of websitevermelding. Ook kan de gebruiker een etiket of label drukken met daarop de verkoopprijs, uitverkoopprijs of de mededeling dat een artikel uit het assortiment gaat. Daarnaast kan gedacht worden aan informatie over bevoorrading, prijsbepaling, herkomst van het product of codes voor maat, collectie of doelgroep.
De TG3-printer is uitgerust met een geautomatiseerde print-cut-stack-functie, voor het probleemloos printen, stapelen en scheiden van labels. Daarnaast beschikt de printer over een energiesparend LCD-scherm, precisie-snijapparatuur en de mogelijkheid om standalone te printen met behulp van het optionele bedieningspaneel.

Bovendien is het mogelijk om met de TG3 op hoge snelheid te printen: tot 25,4 cm per seconde. Daarnaast kan de printer tags snijden tot een dikte van 0,33 mm. Met een groot gebruiksvriendelijk scherm en diverse plugin-interfacekaarten waaronder USB, LAN, WLAN, Parallel en RS-23C2 (serieel) heeft de TG3 printer belangrijke bijkomende voordelen.

“SATO blijft innoveren, dit keer met een betaalbare maar rijk uitgeruste oplossing om afprijzingen en aanbiedingen onder de aandacht te brengen,” zegt Ikuo Dobashi, directeur van SATO Corporation en SATO International Europe. “Uit onderzoek blijkt dat bijna 40% van de winkelmanagers met handgeschreven etiketten hun producten afprijzen en daar zelfs speciale werknemers voor hebben. Handgeschreven etiketten is geen mooie oplossing. Ze komen niet professioneel over en de kans op fouten door het personeel, en daarmee winstverlies, is groot. Met de nieuwe SATO TG3-printer wordt de klantbeleving verbeterd en zijn er grote slagen te maken in het beheer van de voorraad, de accuratesse aan de kassa en de productiviteit van werknemers.”  

Kijk voor meer informatie over SATO op http://www.satoeurope.com/nl .
End
Source:SATO
Email:***@technical-group.com Email Verified
Phone:01582 390 980
Zip:LU2 8DL
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Technical Publicity News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share