Rabljeni automobili, polovni automobili u mostaru

Kako i se odlučiti i uzeti polovan auto. Prije nego što nabavite rabljeni auto,trebalo da provjerite puno stvari. Važno je da auto kupujete od sigurnog dilera,da bi bilo legalno da poslije ne bi imali mnogo problema.
 
 
Mercedes
Mercedes
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Polovna auta mostar
* Rabljena Auta Mostar
* Rabljeni automobili Mostar

Industry:
* Automobilski

Location:
* Mostar - FBH - Bosnia & Herzegovina

July 17, 2012 - PRLog -- Automobili koji stižu iz inostranstva  na naše tržište većinom su neispravna još u toj zemlji porijekla. Ovo kažu čak i sami trgovci ovih auta i još govore da su potpuno učuvani automobili prava rijetkost. Automobili starosti do 6 godina ne bi smijeli imati tragove hrđe.Hrđe ipak ima to je većinom vjerojatnoća pretrpljenog fizičkog oštećenja.Ogrebotine ne treba da vas brinu.Vi fokusirate pažnju na to da li je auto imao velikih udesa. To se najbolje vidi iz motornog odjeljenja i gepekta po unutarnjim blatobranima. Na ovim mjestima najčešće ostaju oštećenja, nedovoljno uljepšana, slabo popravljena i obojeni dijelovi lima na teško pristupačnim mjestima. Obratite pažnju na luftove između vrata, štokova, haube.Oni bi trebali biti isti kako na lijevoj tako i na desnoj strani auta. Razlika u veličinama luftova može da ukazuje na ozbiljnija oštećenja vozila.
http://www.col-auto.info


Ako je motorno odjeljenje skoro oprano to nije baš dobar znak jer je diler vjerojatno tako htio da sakrije određene tragove. Odvrnite čep za ulje na motoru. Bijeli kondenzat na poklopcu ukazuje na miješanje vode i ulja, što znači da motoru predstoji generalna popravka. Ako iz otvora gdje sipamo ulje izlazi dim dok je motor u pogonu, to nam govori da ima problema sa karikama, ventilima ili klipovima. Dobar motor tiho radi na leru, a najsigurniji način je mjerenje kompresije motora, a najbolje je da bude jednaka na svim cilindrima i da odgovara određenim mjerilima. Posmatrajte izgled ispušnih gasova kad je motor radi.  izduvni gasovi ukazuju na pojavu ulja i pohabanost motora.
Izlizani ili čak pocijepani tapacirunzi na sicevima ili vratima mogu biti pouzdan pokazatelj upotrebe auta. Ako sicevi imaju navlake bilo bi dobro da ih skinete i pregledate jesu li dobra sicevi.  pregledajte i sigurnosni pojas jer pohabanost njegovih bridova pokazuje dužinu korištenja auta.

Točnu  kilometražu je praktično nemoguće utvrditi, ali je uz pomoć najmodernije dijagnostike moguće prilično dobro procijeniti da li je automobil po svom datumu proizvodnje prešlo toliko kilometara, kao i to da li je bilo nekih manjih intervencija.Želite li utvrditi da li je auto bio havarisan, posebnim uređajima lako utvrđuje debljina boje, koja treba biti iste debljine svugdje na automobilu.

Da biste utvrdili da li je sve ispravno, dobro bi bilo da napravite kraću i bržu probnu vožnju. Ako možete, povedite sa sobom poznanika vlasnika istog auta, tako da će on moći da prepozna sve neobične pojave. Ukoliko nijedna signalna lampica ne radi nakon startovanja motora, to ne mora da znači da je sve ispravno.Nekada dileri namjerno uklone sijalice, da bi prikrili neke kvarove. Korisno je da automobil preparkirate nekoliko puta, pošto ćete na taj način vidjeti da li servo upravljača radi kako treba.U vrijeme vožnje ne slušajte glazbu da bi mogli da čujete zvukove koji ukazuju na neispravne dijelove vozila.

Ako kupujete auto koji je uvezen iz Evrope, vrlo je moguće da je prešao puno kilometara pri raznim vremenskim neprilikama i takva auta zasigurno trebaju mala ili velika ulaganja. Automobili sa benzinskim motorima su uglavnom prešli oko 150.000 km, za razliku od auta sa dizel motorima koji najčešće imaju dvostruko veću kilometražu.Znajte da je od pređene kilometraže puno bitnije od koga kupujete auto.
http://www.col-auto.info
 
Najvažnije je pitanje koliko još pogonski agregat može da služi, a ne koliko je pogonski agregat do sada pregurao. Radi toga, u ovlaštenom servisu pitajte u kakvom je stanju pogonski agregat, da li je uskoro treba što izmijeniti i koliko je otprilike ostalo do generalnog servisa.
http://www.col-auto.info
End
Source:COL-AUTO
Email:***@col-auto.info Email Verified
Phone:0038763319424
Zip:88000
Tags:Polovna auta mostar, Rabljena Auta Mostar, Rabljeni automobili Mostar
Industry:Automobilski
Location:Mostar - FBH - Bosnia & Herzegovina
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Nov 03, 2012
Auto salon COL-AUTO Prodaja polovnih automob News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share