Nieuwe certificering: Cloud Security (CCSK)

Eindhoven juni 2012 – Op 17 en 18 September a.s. wordt de eerste internationaal erkende en leveranciersonafhankelijke Cloud Security (CCSK) training van de Cloud Security Alliance (CSA) gehouden.
 
June 26, 2012 - PRLog -- De komende jaren zal Cloud Computing de groeimotor van de IT sector zijn. Volgens recente cijfers zal de markt voor Cloud Computing tussen nu en 2015 jaarlijks met 25% groeien. Dat Cloud Computing niet nog sneller groeit heeft veel te maken met een aantal onbeantwoorde vragen rond de beveiliging van Cloud toepassingen. In deze eerste, leveranciersonafhankelijke, Cloud Security training zullen alle hete hangijzers rond Cloud Security behandeld worden.

Deze 2-daagse Cloud Security training, die opleidt voor de Cloud Security certificering van de Cloud Security Alliance (CSA), is relevant voor iedere IT professional die zich wil verdiepen in de security issues van Cloud Computing.

Kijk voor meer informatie op de website van IMF; www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.
End
Source:
Email:***@imf-online.com Email Verified
Tags:Cloud, Security, Ict, IT, Cloud Computing
Industry:Security
Location:Netherlands
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
International Management Forum News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share