Dieta si miscarea este secretul unui stil de viata sanatos si echilibrat!!!

Dieta si miscarea este secretul unui stil de viata sanatos si echilibrat!!!
By: www.natural plus.ro
 
June 8, 2012 - PRLog -- Dieta si miscarea este secretul unui stil de viata sanatos si echilibrat!!!
Consumati zilnic fructe , legume, cereale integral, carne slaba, lactate degresate, seminte, oua....dieta trebuie sa fie variata nu evitati nici un aliment. NU EXISTA ALIMENTE CARE SA INGRASE SAU SA SLABEASCA!!! Consumati moderat din toate , faceti miscare si beti apa atat cat credeti ca aveti nevoie evitand ca gura sa vi se usuce.
Amestecul mai multor tipuri de proteine ajuta la cresterea masei musculare mai mult decat suplimentarea cu un singur tip de proteina

Conform unui studiu clinic prezentat saptamana trecuta  la mitingul anual “ Experimental Biology”, in San Diego, suplimentarea cu amestec compus din 25% izolat proteic de soia, 25% izolat proteic de zer si 50% cazeina amplifica performantele anabolice mai mult decat suplimentarea doar cu izolat proteic de zer.

“Acest studiu confirma faptul ca amestecul compus din mai multe tipuri de proteine (soia, zer si cazeina) asigura o eliberare prelungita a aminoacizilor in muschi, fiind optim pentru consum dupa antrenamentele de forta si rezistenta” a declarat coordonatorul de cercetare, dr. Blake Rasmussen.
“Esential pentru sportivii care au nevoie de suplimente nutritive”

Dr. Blake Rasmussen, care este, de asemenea, si seful interimar al Departamentului de Nutritie si Metabolism de la Universitatea de Medicina din Texas, a adaugat: “ Rezultatele acestui studiu sunt cruciale pentru sportivii de performanta care au nevoie de suplimente nutritive si, de asemenea, pentru oamenii cu o activitate fizica moderata”.
In acest context, efectele anabolice sunt masurate in functie de capacitatea de a creste masa musculara dupa antrenament.
Amestecul de proteine a fost prima oara folosit intr-un studiu pre-clinic si prezentat in cadrul mitingului “Experimental Biology” in 2011.
Rapid, moderat, lent
Dr Rasmussen si echipa sa au sugerat faptul ca performanta imbunatatita ar putea fi explicata prin maniera diferita in care proteinele sunt procesate de catre organism.
Proteina din zer este procesata cel mai rapid, cazeina cel mai lent, iar soia moderat, acest fapt conducand la livrarea treptata a aminoacizilor in muschi.
Muschii nu se recupereaza in 30 de minute. Acestia au nevoie de cel putin 24-48 de ore pentru a se recupera dupa un antrenament de rezistenta. Studiul a demonstrat ca amestecul de proteine poate furniza muschilor aminoacizi pe durata a pana la 5 ore, deci daca consumi un shake cu aceasta combinatie de proteine, prin efectul sau prelungit va asigura aminoacizii esentiali de care muschii tai au nevoie pana la urmatoarea masa.
Suzane Laser, manager general pe linia de nutritie a companiei Volac, a declarat:” Proteinele cu asimilare rapida, respectiv lenta au avantajele lor specifice, asadar este important pentru consumatori sa aiba posibilitatea de a alege produsul care le intamplina cel mai eficient nevoile, in functie de situatie, atat in ceea ce priveste performanta, cat si in ceea ce priveste gustul”.
“ Amestecul de proteine studiat consta in 75% proteine din lactate, deci e un lucru imbucurator sa putem recunoaste oficial faptul ca proteinele din lactate sunt cele mai eficiente in termeni de crestere si recuperare musculara”, a adaugat aceasta.
Studiul clinic a fost realizat prin monitorizarea a 19 tineri alesi aleator, inainte si dupa ingestia a 19 grame de proteine-amestec, respectiv 19 grame de proteine din zer.
End
Email:***@naturalplus.ro Email Verified
Phone:0040264222562
Zip:405200
Tags:Suplimente, Suplimente Nutritive, Proteine, Aminoacizi, Culturism
Industry:Fitness
Location:Cluj Napoca - Cluj - Romania
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share