Silverlit en Apple Gadgets nu ook in Nederland verkrijgbaar

Een samenwerking tussen Apple en Silverit heeft een aantal nieuwe hightech gadgets opgeleverd, de iConnect RC serie. Deze afstand bestuurbare voertuigen zijn exclusief te bedienen met de iPhone, iPad of iPod Touch.
 
May 30, 2012 - PRLog -- Nadat Apple haar mobiele apparaten al compatible had gemaakt voor Remote Control van onder andere iTunes werd eind 2011 de nieuwe iPhone 4S geïntroduceerd, met als meest opvallende feature het voice control systeem Siri. Dat innovatie niet stil blijft staan blijkt uit de introductie van nieuwe afstand bestuurbare gadgets van Silverlit in samenwerking met Apple, de iConnect RC Series.

De iConnect RC series zijn een drietal hightech RC gadgets, welke aan te sturen zijn via een iPad, iPhone of iPod touch. Al eerder kwam producent Silverlit met soortgelijke RC gadgets, echter deze samenwerking met Apple maakt de iConnect RC Serie exclusief bestuurbaar via Apple devices, zonder aanvullende hardware. De gebruiker dient enkel de gratis bijbehorende applicatie te downloaden uit de Apple Appstore alvorens de gadgets te kunnen besturen.

De iConnect Serie bestaat uit drietal items; twee wagens en een helikopter. De wagens zijn replica’s van de Porsche 911 Carrera en de Ferrari Enzo, de helikopter is eigen ontwerp van Silverit. De afstand bestuurbare items zijn te besturen via full gesture control, waarbij de beweging van de iPhone, iPod of iPad wordt vertaald naar de beweging van het voertuig.

Silverlit is verheugd over de exclusieve samenwerking met Apple, en ziet in de toekomst mogelijkheden om de iConnect RC serie verder uit te breiden.
End
Source:
Email:***@kaliz.nl Email Verified
Tags:Apple, Silverlit, iPhone, Ipad, Ipod
Industry:Hobbies
Location:Netherlands
Subject:Products
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share