InchirieriVacante.ro lanseaza campania " Cazare regim hotelier pe litoralul romanesc "

InchirieriVacante.ro lanseaza campania " Cazare regim hotelier pe litoralul romanesc " in care firmele si proprietarii ce ofera cazare in regim hotelier si inchirieri pentru vacanta , pot inscrie gratuit oferta lor pentru o promovare eficienta .
 
 
41480_100001619300659_3443760_n
41480_100001619300659_3443760_n
May 21, 2012 - PRLog -- Proiectul lansat de InchirieriVacante are ca scop sustinerea firmelor si a persoanelor fizice care detin apartamente sau alte spatii de cazare in zona litoralului romanesc si care ofera servicii de inchiriere pe termen scurt sau mediu sejur. Printr-un pachet integrat de promovare care include ; publicarea de anunturi pe site propriu ,atasarea de galerie foto , promovarea prin anunturi in mediu online , publicarea de articole si interviuri, postarea de comunicate si clipuri video si audio, InchirieriVacante promoveaza eficient si cu un inalt grad de calitate ofertele dumneavoastra.

Deja bine cunoscut in segmentul inchirierilor in regim hotelier , InchirieriVacante este un director de publicitate on-line cu ajutorul caruia ofertele dvs. ajung la milioane de turisti din Romania si din strainatate. La nivel national, InchirieriVacante promoveaza cazarea in regim hotelier si inchiriere pentru vacanta in toate localitatile din Romania, indiferet de situarea geografica si numar de locuitori.

Promovare gratuita si nelimitata . Inscrie-te acum pe http://www.inchirierivacante.ro
End
Source:http;//inchirierivacante.ro
Email:***@inchirierivacante.ro Email Verified
Tags:Vacation Rental, Cazare, Regim Hotelier
Location:France
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share