Cassidian demonstrează tehnologie de lider mondial radar în Bucureşti

Compania de Apărare Cassidian se expune tehnologia radar inovatoare, care este capabil de a detecta, urmări şi să clasifice obiecte de avion ieftine, cum ar fi trântori, elicoptere si rachete.
 
 
Cassidian
Cassidian
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Radar
* Cassidian
* Bucharest
* Romania
* Eads

Industrys:
* Defense
* Event

Location:
* England

May 15, 2012 - PRLog -- Radar TRML-3D este unic în faptul că este extrem de mobil şi se concentrează pe obiecte mici, lent şi care arborează redus, care sunt adesea dificil de detectat.

Tehnologia este în prezent în serviciu în forţele armate din Luthuania, Olanda şi Malaezia.

Acesta este demonstrat aceasta saptamana, la Black Sea Defense Aerospace Exhbition în Bucureşti. România.

Cassidian a fost în curs de dezvoltare de tehnologie în domeniul supravegherii şi rază medie de radare ţintă de achiziţie pentru ambele cereri de aer şi la sol şi TRML-3D este lider de modul în acest domeniu de senzori, care sunt folosite pentru a îmbunătăţi inteligenţa misiune

Mai jos se află mai multe informaţii care prezintă alte exponate de pe spectacol.

CASSIDIAN la Black Sea Defence & Aerospace (BSDA)
Portofoliu de produse expus la Bucureşti în perioada 16-18 mai 2012

Cassidian, unul dintre cei patru piloni ai grupului EADS, prezintă la Black Sea Defence & Aerospace (BSDA) o parte din gama sa de soluţii pentru apărare şi securitate. Cassidian este unul dintre cei mai mari furnizori din lume în domeniul soluţiilor de securitate şi al sistemelor integrate de securitate pentru pieţele civile şi militare, sisteme direct aplicabile nevoilor de apărare şi securitate din această regiune importantă. Cassidian dezvoltă tehnologiile viitorului, bazându-se pe competenţele sale cheie în domeniul aerospaţial, domeniul securităţii, apărării şi serviciilor. Cassidian va prezenta capacităţile de care dispune punând accent pe capacităţile sale de furnizor de soluţii modulare complet integrate destinate protecţiei populaţiei şi teritoriului precum şi administrării activităţilor de proiectare, implementare şi livrare a produselor şi soluţiilor.

Securitatea frontierei
Cassidian îşi prezintă progresul tehnologic prin expunerea unor scenarii interactive, de ultimă generaţie proiectate în 3D în aşa-numitul TouchLab. În TouchLab, Cassidian ilustrează scenarii cu diverse situaţii şi le prezintă clienţilor săi, într-un mediu interactiv, soluţiile sale inovatoare, unice, care au fost dezvoltate pentru a face faţă provocărilor viitorului. Un scenariu privind protecţia frontierei demonstrează experienţa şi cunoştinţele Cassidian în domeniul integrării de sisteme complexe, acestea stând la baza ofertei pe care Cassidian o prezintă clienţilor săi pentru o protecţie optimă a teritoriului. În prezent, Cassidian este contractantul principal al celor mai avansate sisteme integrate de protecţie a frontierei, precum cel al Regatului Arabiei Saudite şi cel al României. Sistemul de securitate naţional şi cel de frontieră sunt integrate în sisteme C4ISR (Comanda, Control, Comunicaţii, Computere şi Informaţii, Supraveghere, Recunoaştere) care sunt elementele centrale ale noii abordări operative privind securitatea frontierei.

Securitatea cibernetica
Cassidian îşi va demonstra experienţa în ceea ce priveşte protejarea reţelelor foarte sensibile şi complexe prin intermediul unui alt scenariu TouchLab, care prezintă infrastructuri naţionale critice. Într-adevăr, într-o lume tot mai computerizată, infrastructurile critice pot funcţiona cu eficienţă maximă numai dacă sunt interconectate şi interdependente. Defectarea unei singure verigi din lanţ poate avea efecte dincolo de frontierele naţionale. Aşadar, una dintre provocările viitorului va fi protejarea acestor infrastructuri împotriva atacurilor cibernetice. Scenariul prezentat simulează un atac cibernetic asupra unei platforme petroliere şi soluţiile propuse pentru protejarea obiectivului şi îndepărtarea ameninţării, în special cu ajutorul soluţiei Cymerius™. Cymerius™ este un sistem pentru monitorizarea şi controlul atacurilor cibernetice, colectarea de informaţii într-o locaţie centrală şi alertarea fiecărei persoane implicate, astfel încât acestea să poată reacţiona la orice atac în scurt timp. Protejarea informaţiilor personale sau sensibile asigură credibilitatea celor însărcinaţi cu protejarea informaţiilor importante. Soluţiile de criptare ale Cassidian facilitează acest serviciu pentru aplicaţiile de protecţia datelor. Linia de produse ECTOCRYP include versiuni de dimensiuni reduse şi versiuni care sunt exportate iar anumite modele sunt prezentate la BSDA.

Senzori pentru culegerea de informaţii pentru misiuni
În domeniul apărării, Cassidian se concentrează pe radare de supraveghere şi de achiziţie a ţintei cu rază medie de acţiune, atât pentru aplicaţii aeriene  cât şi pentru aplicaţii terestre. Este prezentat radarul terestru cu rezultate dovedite, TRML-3D al Cassidian, care este utilizat de forţele armate din Lituania, Olanda şi Malaysia. Acest radar extrem de mobil poate detecta, urmări şi clasifica diverse tipuri de ţinte, în special obiecte mici, care zboară încet, la înălţimi mici, precum drone, elicoptere şi rachete.

Comunicaţii critice pentru misiune securizate
Cassidian este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii în domeniul comunicaţiilor securizate pentru utilizatorii care folosesc comunicaţii critice pentru misiune, pe pieţele civile şi militare. Portofoliul Cassidian cuprinde centre de intervenţie în caz de urgenţă (9-1-1/112) şi comunicaţii radio mobile profesionale (PMR/LMR). Acesta include de asemenea o gamă largă de servicii prestate în calitate de partener de servicii de încredere în domeniul sistemelor critice pentru misiune. Fiind un jucător important pe piaţa comunicaţiilor radio mobile profesionale, Cassidian oferă un portofoliu unic cu standarde multiple, bazat pe TETRA, TETRAPOL, P25, ce pregăteşte calea către următoarea generaţie. Portofoliul său PMR/LMR include soluţii de reţea, terminale radio, sisteme de dispecerat, centre operaţionale de reţea şi de securitate şi servicii.

Soluţiile PMR ale Cassidian le oferă organizaţiilor profesioniste capacitatea de a comunica între ele în mod eficient, cu fiabilitate şi în siguranţă. Compania este lider în domeniul reţelelor de radiocomunicaţii securizate, având peste 230 de reţele implementate în 70 de ţări, fiind de asemenea, în SUA, liderul pe piaţa centrelor de intervenţie 911, având o cotă de piaţă de peste 60%. Cassidian utilizează această expertiză internaţională şi experienţa sa extrem de diversă pentru a dezvolta soluţii care sunt eficiente din punctul de vedere al costurilor, sunt scalabile, sunt bazate pe o cultură a îmbunătăţirii permanente şi care corespund cel mai bine necesităţilor individuale ale clienţilor săi din întreaga lume.

Informaţii geospaţiale (geo-intellgence)
Cassidian unifică domeniul informaţiilor geospaţiale, oferind o gamă completă de soluţii, de la soluţii pentru colectarea şi producerea de date, până la soluţii pentru procesarea, interpretarea şi diseminarea datelor. Instrumentele şi soluţiile Cassidian pentru informaţii de imagistică sunt utilizate zi de zi pentru strângerea de informaţii în proiecte precum TopoBase Defence, care este principalul contractant în domeniul producerii de date geospaţiale, fiind un consorţiu ce reuneşte companii europene importante din acest domeniu.  Acesta este un exemplu elocvent al serviciilor oferite de Cassidian unei game largi de clienţi din domeniul informaţiilor geospaţiale.

www.cassidian.com

Contact:
Deborah Waddon:  +44 (0) 7919 696 443     
deborah.waddon@cassidian.com
Centrul de presa Cassidian: http://www.cassidian.com/cassidian/int/en/press-centre.html
End
Source:Carol Jenkins
Email:***@the-investigator.co.uk Email Verified
Tags:Radar, Cassidian, Bucharest, Romania, Eads
Industry:Defense, Event
Location:England
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
The Investigator Conferences News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share