R.I.i. web shop, Rijeka, Croatia

Osnovne informacije o trgovačkom društvu R.I.i. d.o.o., Rijeka, Croatia
 
May 3, 2012 - PRLog -- Trgovačko društvo R.I.i. d.o.o. - http://www.rii.hr osnovano je 1998. godine sa sjedištem u Rijeci.
Osnovna djelatnost tvrtke bila je od početka razvoj aplikativnih rješenja. Od tada je uspješno izvršeno preko 100-njak projekata u pripremi, provedbi i implementaciji aplikativnih rješenja za male i srednje poduzetnike.
Od 2008. godine tvrtka počinje uporabom naprednijih informatičkih tehnologija baziranih na otvorenom kodu razvijati, usavršavati i implementirati svjetski poznato ERP rješenje, OpenERP.

R.I.i. web shop je uobičajen online dućan, namijenjen kupcima koji dobro znaju koje artikle i usluge žele dobaviti.
Osnovna logika poslovanja našeg web shopa je omogućiti krajnjem kupcu najjeftinije cijene za cijeli asortiaman artikala. Uz pomoć najsuvremenije programske podrške i uz zalaganje naših vrhunskih djelatnika, u svakom trenutku za određeni artikal imamo najpovoljnijeg dobavljača. Na taj način možemo omogućiti kupcima najpovoljnije cijene.
Kupci koji imaju nedoumica oko toga koji artikal odabrati s obzirom na očekivanja, mogu nas kontaktirati.
R.I.i. web shop nije maloprodajni dućan, skladište, klasična trgovina informatičkom opremom.
Cijelo poslovanje web shopa, od online narudžbe kupca, plaćanja, isporuke, itd. bazirano je na elektroničkoj komunikaciji i uporabi informatičkih tehnologija.

R.I.i. web shop nastao je kao težnja da korisnicima naših software-skih rješenja i usluga ponudimo kompletnu informatičku podršku.
Na taj način naši kupci dobivaju cjelokupnu uslugu dobave informatičke opreme po najpovoljnijim cjenama, uz programsku opremu (software), a sve po sistemu "ključ u ruke".Kontakt podaci:

e-mail:       support@rii.hr
tel.:   00.385.51.770.446
   00.385.51.770.445
End
Source:
Email:***@rii.hr Email Verified
Tags:Rii, Computer, Web, Online, Shop
Industry:Shopping
Location:Croatia
Subject:Websites
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share