Lider du av smerter i rygg, kne eller nakke? Vi kan rehabilitere deg.

Om du har fått en skade i det siste, betyr ikke det at du ikke kan komme i form. Et treningssenter bør ikke være en barriere.
 
March 27, 2012 - PRLog -- Om du har fått en skade i det siste, betyr ikke det at du ikke kan komme i form. Et treningssenter bør ikke være en barriere. Idrettsskader kan ofte ha nytte av et godt planlagt treningsprogram. Dette kan i seg selv være et første skritt mot rehabilitering. Hvis du lider av rygg-, kne-, nakkeproblemer eller en tilbakevendende idrettsskade, vil du være i trygge hender hos vår personlige trener. Som eksperter på styrkeøvelser, vil vi lære deg nye teknikker og finne en måte du kan komme deg tilbake i form.

Vår personlige trenere er kvalifisert på høyeste nivå. De er derfor kjent med alle de nyeste teknikkene for rehabilitering etter skade. De forstår også betydningen av en trening tilpasset den enkelte skade, og vil derfor arbeide med deg for å lage et program som er tilpasset dine behov.

Din personlige trener vil gi deg en-til-en støtte, motivere og instruere deg i et trygt program for rehabilitering
•◦Rehabilitering av skade, enten det er nye eller tilbakevendende
◦Rygg, kne og nakke problemer
◦Idrettsskader
◦Øke selvtillit og redusere stress
◦Forbedre kroppsholdning

www.stavangerpt.com

# # #

Personlig trener, trening for bedrifter, trening hjemme hos deg, helsestudio, boksing, vektreduksjon, gruppetrening, rehabilitere skader, ernæringplaner, funksjonell trening, trenere med idrettslig bakgrunn, garantert resultat,100% førnøyde klienter
End
Source:
Email:***@stavangerpt.com
Posted By:***@stavangerpt.com Email Verified
Phone:984 13 528
Zip:4032
Tags:personlig trener Stavanger, personlig trening Stavanger, Treningssenter Stavanger, Trening Stavanger, Rehabilitering
Industry:Personlig trener
Location:Stavanger - Rogaland - Norway
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Stavanger PT News
Trending
Most Viewed
Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share