Britse Modeketen K&l Ruppert Bespaart Tijd Kosten En Ruimte Met De Draagbare Printoplossing Van Sato

In de detailhandel is het belangrijk dat goederen snel geprijsd en afgeprijsd kunnen worden. Daarom zocht de toonaangevende Britse modeketen, K&L Ruppert voor hun processen van het prijzen van reguliere artikelen,
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Sato
* K&L Ruppert
* MB200i
* Data Collection
* Zdenko Bajac

Industrys:
* Technology
* Fashion
* Retail

Location:
* Luton - Bedfordshire - UK

Dec. 14, 2011 - PRLog -- aanbiedingen en de voorraadstroom naar een oplossing die zowel tijdwinst, kostenbesparing als efficiëntievoordelen zou opleveren. Om dit essentiële bedrijfsproces aan te pakken, benaderde K&L Ruppert SATO, specialist in barcodeprinting, etiketteren en automatische identificatie en datacollectie.

SATO stelde voor om de MB200i mobiele printer te gebruiken, die een compact, lichtgewicht en robuust ontwerp combineert met indrukwekkende prestaties op het gebied van on-demand afdrukken en draagbare-printertoepassingen. De vaste tagprinters die K&L Ruppert voorheen gebruikte binnen hun 65 winkels in heel Groot-Brittannië namen veel ruimte in beslag. Met de introductie van de SATO MB200i bespaart K&L Ruppert niet alleen ruimte, maar ook veel tijd die voorheen werd besteed aan het gebruik van de vaste tagprinter. De SATO MB200i is een lichtgewicht een gebruikersvriendelijke printeroplossing, die de medewerkers van K&L Ruppert in staat stelt om kleding sneller van een prijslabel te voorzien en sneller aanbiedingen te verwerken.

Sinds de aanschaf van de 200 SATO MB200i mobiele printers, heeft K&L Ruppert een duidelijke verbetering gezien in de snelheid en efficiëntie waarmee de medewerkers de goederen in de winkel prijzen, van een label voorzien en afprijzen. De uitmuntende functionaliteit van de MB200i’s zorgt ervoor dat ze ook voor de interne goederenstroom tussen de winkels en warenhuizen van K&L Ruppert kunnen worden ingezet. Zo kunnen medewerkers sneller en met minder voorbereiding voorraadreducties en –bewegingen doorvoeren. De MB200i is de ideale oplossing voor meervoudige toepassingen, en kan hoogwaardige en goed leesbare zelfklevende etiketten printen die zowel op kleding als pakketten voor interne goederenbewegingen kunnen worden gebruikt.

Zdenko Bajac, IT Business Manager bij K&L Ruppert, vertelt over de positieve veranderingen die hij heeft geconstateerd na de invoering van de SATO MB200i-printer: “De MB200i is een extreem veelzijdige en kosteneffectieve oplossing waarmee wij reguliere artikelen en aanbiedingen snel kunnen prijzen, en waarmee onze medewerkers de prijslabels direct aan de kleding kunnen bevestigen zonder dat hiervoor een stationaire printer nodig is. Door de veelzijdigheid van de MB200i wordt nu ook de goederenstroom tussen onze verschillende vestigingen sneller en overzichtelijker afgehandeld dan in het verleden. Dit betekent dat we nu twee taken met hetzelfde apparaat uitvoeren, zodat het etiketteerproces sneller en eenvoudiger verloopt, terwijl we tegelijkertijd op ruimte en kosten besparen.”

Een andere belangrijke factor bij de keuze van K&L Ruppert voor de MB200i-printer was de perfecte service van SATO. Tijdens het gehele installatieproces was er een specialist van SATO aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en dat overtuigde K&L Ruppert direct van de waarde van het after-sales servicepakket.

De SATO MB200i is een echte mobiele oplossing die probleemloos zowel op de heup als op de schouder kan worden gedragen. De MB200i wordt geleverd met een grote en eenvoudig vervangbare etikettenrol en een batterij met een hoge capaciteit voor een lange gebruiksduur. De MB200i is een van de eerste apparaten die standaard materiaalverwerking volgens de ‘peel & present’-techniek en de verwerking van linerless etiketten mogelijk maakt, en die een breed scala aan LCD- en Bluetooth wireless technologieën biedt. Als extra’s heeft de MB200i een antibacteriële behuizing, voor veelvuldig gebruik door meerdere gebruikers en het beperken van de verspreiding van ziektekiemen.

Kijk voor verdere informatie over de oplossingen van SATO op: www.satoeurope.com/de.

# # #

SATO is een pionier en een wereldwijd toonaangevende leverancier op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor automatische identificatie en gegevensverzameling (AIDC), waarbij gebruikgemaakt wordt van barcode- en RFID-technologieën. SATO produceert innoverende, betrouwbare auto-identificatiesystemen en biedt bedrijven totaaloplossingen door de integratie van hardware, software, verbruiksartikelen en onderhoudsdiensten. Klanten rekenen op SATO voor nauwkeurige, arbeids- en kostenbesparende oplossingen die bijdragen tot behoud van het milieu.
Het in 1940 opgerichte SATO is een beursgenoteerd bedrijf, opgenomen in de eerste sectie van de Japanse Tokyo Stock Exchange. Het bedrijf beschikt over verkoop- en servicevestigingen in meer dan 20 landen en is wereldwijd vertegenwoordigd via een partnernetwerk van wereldklasse. In boekjaar 2011, afgesloten op 31 maart, werd een omzet van 78.368 JPY miljoen (914 USD miljoen) genoteerd. Corporation vindt u op www.sato.co.jp/english
End
Source:
Email:***@technical-group.com Email Verified
Phone:441582390980
Zip:LU1 1RS
Tags:Sato, K&L Ruppert, MB200i, Data Collection, Zdenko Bajac
Industry:Technology, Fashion, Retail
Location:Luton - Bedfordshire - United Kingdom
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Technical Publicity News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share