Supravegherea video la distanta de pe telefonul mobil

Utilizand tehnologia de ultima ora puteti sa vizualizati de la distanta ce fac copii cu bona, ce fac angajatii la firma, sau ce se intampla in depozit, etc. si asta fara sa fi in fata unui calculator, sau nici macar la firma sau in tara!
 
Nov. 15, 2011 - PRLog -- Siguranta familiei noastre este prioritara, e important sa stim ca atunci cand nu suntem acasa si lasam copii cu o bona, acestia sunt tratati corespunzator. In plus copii cresc stim noi pe cine aduc ei acasa cat suntem noi plecati? Astfel de intrebari ne putem pune si cand vrem sa aflam ce se intampla la firma noastra, daca lucrurile merg si cand nu suntem noi acolo.

Pentru linistea noastra tehnologia ne poate ajuta. Si anume, ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma autorizata pentru instalarea echipamentelor de supraveghere video, sa agreezi cu acestia care este solutia tehnica cea mai potrivita, si sa iti instalezi echipamentul. Montarea echipamentului o poti face cu anuntarea acestuia celor vizati, in cazul in care vrei sa descurajezi absenteismul si sa incurajezi buna purtare, sau daca vrei sa urmaresti anumite comportamente poti sa realizezi montajul fara ca persoanele vizate sa aiba cunostinta.

Pentru a putea urmari de pe telefonul mobil inregistrarile sistemului de supraveghere live, trebuie achizitionat un sistem DVR (Digital Video Recorder) conectat la sistemul de supraveghere, dar si telefonul mobil pe care il detineti trebuie sa aiba acces la internet si sa fie un Smart phone.

Cu cei 14 ani de experienta ai lui FIPS in instalarea sistemelor de securitate si avand ca misiune oferirea de servicii de inalta calitate, ne pozitionam ca un partener pe termen lung pentru clientii nostri.
Pentru a solicita mai multe informatii contactati-ne la office@fips.ro sau  0756021562/ 0723 374599.

# # #

Fips SRL are ca obiectiv principal dezvoltarea de servicii de inalta calitate si implementarea solutiilor integrate in domeniul sistemelor de securitate, supraveghere video, control acces, interfonie, alarme si accesorii auto.
End
Source:Cristina Filip
Email:***@fips.ro Email Verified
Phone:40212332273
Tags:Supraveghere Video, Alarma Auto, Alarma Imobil, Sistem De Securitate, Interfon, Videointerfon, Senzori Parcare
Industry:Security
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Fips SRL PRs
Trending News
Top Daily News
Top Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share