Sistemul de supraveghere video o optiune sau o necesitate?

Conform comunicatelor politiei romane, dar si a stirilor zilnice, infractionalitatea in Romania creste in fiecare an. Aproape in toate situatiile infractorii au fost prinsi in urma consultarii inregistrarilor video ale sistemelor de supraveghere.
 
 
Nov. 9, 2011 - PRLog -- Daca esti o companie financiar bancara, sau un supermarket, market, cash & carry, sau detii un spatiu comercial mare, detii o casa de schimb valutar, etc. atunci legea te obliga sa instalezi un sistem de securitate impotriva efractiei care include si un sistem de supraveghere video, insa multi alti manageri au anticipat care sunt beneficiile instalarii unui sistem de securitate si al unui sistem de supraveghere video.
Atentie, poti alege un furnizor ieftin, pentru instalarea acestor sisteme, insa cel mai bine inainte de a face o alegere, verifica daca acesta este autorizat de politie sa instaleze astfel de echipamente.
Sa nu mai vorbim de ce ofera tehnologia in ziua de astazi, odata instalat un sistem de supraveghere video poti avea acces direct la inregistrarile live, chiar daca nu te afli la sediul firmei, via internet, sau chiar direct de pe telefonul mobil (in cazul celor cu acces la internet). Ce poti sa iti doresti mai mult? Sa fii plecat si sa vezi, cand doresti, ce se intampla la sediul firmei.
Sistemul de supraveghere video este apreciat si de catre parintii care isi lasa copii la gradinite si vor sa vada ce fac acestia peste zi.
Instalarea unui sistem de supraveghere video acasa, mai ales daca ai copii te poate ajuta sa vezi ce face bona cu copii acasa in timpul cat parintii sunt plecati. Au fost mediatizate in 2010 cazuri de bone care isi maltratau copii si care au fost desconspirate prin montarea unui sistem de supraveghere video.
In concluzie in zilele noastre montarea unui sistem de supraveghere video poate deveni o necesitate.
Consultati www.fips.ro si veti gasi o echipa de profesionisti care poate oferi instalarea unor sisteme de supraveghere video, consultanta specifica si echipamente de la furnizori de top din acest domeniu.
Pentru mai multe informatii rog contactati: cristina@fips.ro

# # #

Fips SRL are ca obiectiv principal dezvoltarea de servicii de inalta calitate si implementarea solutiilor integrate in domeniul sistemelor de securitate, supraveghere video, control acces, interfonie, alarme si accesorii auto.
End
Source:Cristina Filip
Email:***@fips.ro Email Verified
Phone:40212332273
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Fips SRL News
Trending
Daily News
Weekly NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share