InfomatiX ismét Közép-Európa 50 leggyorsabban fejlődő vállalatai között

Deloitte idén 12. alkalommal hirdette meg „Technology Fast 50” versenyét, amely Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát részesíti elismerésben.
 
Oct. 27, 2011 - PRLog -- 2011-ben a Fast 50 ranglistára nyolc ország vállalatai kerültek fel, a vállalatok átlagos növekedési üteme 1068 százalék volt, ami javulást jelent a 2010-es értékhez képest. Hazánkat az idei évben hat vállalat képviseli a listán, köztük az InfomatiX Kft. is. Deloitte „Technolgy Fast 50” egy olyan, évente megrendezett regionális megmérettetés, ahol a közép-európai technológiai vállalatokat ötéves árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják.
2011-ben, csak úgy, mint az utóbbi két évben az InfomatiX Kft-t ismét Közép-Európa 50 leggyorsabban fejlődő  technológiai vállaltai közé sorolták.
A Deloitte díjjat 2011. október 19-én adták át Budapesten, amelyet Szőnyi András  az InfomatiX Kft. üzletfejlesztési igazgatója vet át.
Az erős kutatási és innovációs bázissal rendelkező InfomatiX 2002 óta foglalkozik mobil fejlesztéssel. Eleinte kisebb, helyi mobil alkalmazásokat készítetett, majd később multinacionális vállalatok kiválasztott partnereként regionális mobil alkalmazásokkal jelent meg a piacon. Az InfomatiX 2009-ben és 2010-ben is elnyerte a Deliotte Deloitte’s “Technology Fast 50” díját. Számos olyan iparágban (pl. az olajiparban, az egészségügyben, vagy az FMCG szektorban) rendelkezik szakmai tapasztalattal, ahol a mobilitás alapvető szempont.
Még több információ  weboldalainkon: www.infomatix.hu ;  www.mobiaccess.com
Kapcsolat:
Kenessey Zsuzsanna – marketing vezető (InfomatiX Kft.)
E-mail: zskenessey@infomatix.hu
End
Source:Kenessey Zsuzsanna
Email:***@infomatix.hu Email Verified
Tags:Mobile, Development, Apps, Mobile Applications, Software, Sales, Framework, Support, Mdm
Industry:Mobile, Business, Software
Location:Hungary
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Infomatix Ltd PRs
Trending News
Top Daily News
Top Weekly News

Top Daily News
Top Weekly News
PTC News

Oct 27, 2011 NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share