Tandartsenpraktijk Asserring in Amstelveen Westwijk opent op 1 Augustus 2011 haar deuren

Tandartsenpraktijk Asserring in Amstelveen Westwijk opent op 1 Augustus 2011 haar deuren. Tandartsenpraktijk Asserring is een toonaangevende praktijk voor reguliere en cosmetische tandheelkunde.
By: Marcel Munsterman
 
July 17, 2011 - PRLog -- Marcel Munsterman is na negen jaar werkzaam te zijn geweest als tandarts in maatschap in het Stadshart van Amstelveen, nu een gloednieuwe tandartsenpraktijk gestart in Amstelveen Westwijk.

Tandartsenpraktijk Asserring is een toonaangevende praktijk voor reguliere en cosmetische tandheelkunde waar de klanten met zorg, persoonlijke aandacht en service hoogwaardige en moderne tandheelkunde in een zeer goed georganiseerde geprotocolleerde praktijk behandeld worden.

Het team start met Marcel Munsterman, Josje Meijerink en Madelon de Munk.
Marcel Munsterman is 9 jaar werkzaam geweest als tandarts in een maatschap in het Stadshart van Amstelveen. Josje Meijerink heeft na haar studie tandheelkunde in meerdere praktijken ervaring opgedaan.

Zowel Marcel als Josje hebben zich naast hun drukke werkzaamheden in diverse
praktijken ook bijgeschoold in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan implantologie, parodontologie, orthodontie, endodontologie, gnathologie, uitgebreide gebitsregulaties, kleinchirurgische ingrepen, kindertandheelkunde, restauratieve en esthetische tandheelkunde.

Tandartsenpraktijk Asserring
Asserring 188
1187 KL Amstelveen
Tel. 020 - 345 76 78
www.tandartsinamstelveen.nl
End
Email:***@tandartsinamstelveen.nl Email Verified
Phone:0203457678
Zip:1187KL
Tags:Tandarts, Westwijk, Amstelveen, Munsterman, Meijerink
Industry:Medical
Location:Amstelveen - North Holland - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share